mainos_1054

Energialähteet ja polttoaineet
Suunnittelu- ja konsulttipalvelut
Tuulivoima

Kustannustehokkuutta rakennushankkeisiin

artikkelikuva: Kustannustehokkuutta rakennushankkeisiin

Rakennus- ja saneeraushankkeiden sekä vikaselvitysten toteuttaminen ulkopuolisen palveluntarjoajan avulla vapauttaa resurssit omaan ydinliiketoimintaan. Asiakkaan tarpeiden mukaisesti suunniteltu kokonaisuus valmistuu vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella.

Uusiutuvaa energiaa tuottavilla yhtiöillä ja sähkönsiirtoyhtiöillä on tarvetta hankkeille, jotka eivät kuulu yritysten ydinliiketoimintaan. Hankkeiden toteuttaminen ulkopuolisen palveluntarjoajan avulla on joustava tapa liiketoiminnan kehittämiseen.

”Toimintaperiaatteenamme on tehdä erilaisten projektien suunnittelusta ja rakennuttamisesta asiakkaalle mahdollisimman helppoa. Toimitamme ratkaisuja avaimet käteen -periaatteella. Asiakas voi osallistua projektiin juuri sen verran kuin haluaa, missä vaiheessa tahansa”, kertoo Electrical Expert Oy:n uusiutuvan energian ja sähköalan asiantuntija Tommi Hietala.

kuva

Hietalalla on vuosikymmenten kokemus energia- ja sähköalalta eri toimijoiden palveluksessa ja hän on muun muassa Suomen Tuulivoimayhdistyksen verkkovaliokunnan jäsen. Electrical Expert tarjoaa konsultointi- ja projektinhallintapalveluja tuulivoimayhtiöille sekä muille uusiutuvaa energiaa tuottaville yhtiöille ja sähköverkkoyhtiöille.

Palveluihin kuuluvat esimerkiksi voimajohtohankkeet, sähköverkkoon liittyminen, sähköasemien ja muuntamoiden saneeraus- ja rakennusprojektit, lupaprosessista huolehtiminen, projektin johtaminen, työmaavalvonta sekä huolto- ja tarkastussuunnitelmien sekä muiden ohjeiden laatiminen.

”Tarvittaessa kilpailutamme myös käyttö- ja kunnossapitotoiminnot”, sanoo Hietala.

kuva

Tarpeiden mukaista palvelua

”Hankkeen aluksi määrittelemme asiakkaan kanssa tarpeet, jonka jälkeen hoidamme suunnittelun ja toteutuksen alusta loppuun täsmälleen asiakkaan toiveiden mukaisesti”, Hietala sanoo.

Toivottu lopputulos varmistetaan kilpailuttamalla valmiiksi suunniteltu kokonaisuus urakoitsijoilla. Laitteet valitaan jo suunnitteluvaiheessa, jolloin asiakas saa juuri haluamansa ratkaisun mahdollisimman kustannustehokkaasti.

”Yhteistyökumppaniemme avulla toteutamme laaja-alaisesti eri kokoluokkien hankkeita. Esimerkiksi uusiutuvan energian puolella meillä on meneillään hankkeita muutamasta megawatista yli tuhanteen megawattiin. Verkkoyhtiöpuolella toteutamme parhaillaan 110 kilovoltin voimajohtohanketta”, Hietala kertoo.

Electrical Expert voi auttaa myös oikeanlaisten vakuutusten hankkimisessa ja vahinkoilmoitusten tekemisessä sekä tekee asiakkaille vaurioselvityksiä.

”Hoidamme vaurioiden selvityksen ja raportoinnin sekä teemme kuntoarvioita, joiden pohjalta haemme elinkaariratkaisuihin joustovaraa käyttöiän kasvattamiseksi”, lisää Hietala.

Teksti: Merja Maukonen

Seuraa Publicomedia

Publicomedia uutiskirje

PUBLICO - TOIMIALAMEDIAT

publico - mediat

HR viesti
www.hrviesti.fi

Henkilöstöosaamisen ammattilaisten media, jossa käsitellään henkilöstön kehittämiseen liittyviä ajankohtaisia asioita

publico - mediat

KITA - Kiinteistö & Taloustekniikka
www.kita.fi

KITA on korkeatasoinen kiinteistö, talotekniikka ja korjausrakentamisen asiantuntijoille suunnattu ammattimedia

publico - mediat

Prointerior
www.prointerior.fi

prointerior on arkkitehtuuriin, tilasuunnitteluun ja julkisrakentamiseen erikoistunut sitoutumaton ammattimedia

publico - mediat

Prologistiikka
www.prologistiikka.fi

prologistiikka on korkeatasoinen logistiikka-alan ammattimedia

publico - mediat

Proresto
www.proresto.fi

proresto on korkeatasoinen horeca-alan ammattimedia joka tarjoaa tietoa ja esittelee ratkaisuja ammatillisen osaamisen sekä liiketoiminnan kehittämiseen.

PUBLICO - TEOLLISUUSMEDIAT

Enertec on korkeatasoinen, monikanavainen energiateknologiaan ja vesihuoltoon keskittynyt, vesi- sähkö- ja energia-alan ammattimedia

publico - mediat

Prometalli
www.prometalli.fi

Prometalli on metalli- ja konepajateollisuuden ammattilaisille suunnattu ammattimedia

PUBLICO - INTERNATIONAL MEDIAS

Seatec - Finnish Marinetechnology is a media for professionals, all over the world, working within the marinetechnology industry

Nordicum, established in 1993, presents the leading Finnish companies and projects within Real Estate & Architecture

UUSIMMAT ARTIKKELIT

MAINOSTAJILLE

Autamme asiakkaitamme rakentamaan merkityksellisiä sisältöjä ja kohdentamaan ne oikeille päätöksentekijöille.

Toimialakohtaisesti ja mitattavasti!




PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »