mainos_1043

Kunnossapito
Materiaalinkäsittely

Kestävää pesutehoa teollisuuteen

Joutsenmerkitty pesuaine on ympäristöystävällinen ja puhdistaa tehokkaasti

artikkelikuva: Kestävää pesutehoa teollisuuteen

Korkealuokkainen joutsenmerkitty pesuaine on kestävä valinta, joka varmistaa lopputuotteen laadukkuuden ja alentaa kustannuksia. Hyvin säilyvä ja tehokas pesuaine antaa lisäksi korroosiosuojan sisävarastointiin.

Koneistavassa teollisuudessa pesuaineiden käyttötarve on suuri, joten pesuainevalinta on merkittävä sekä ympäristön kannalta että taloudellisesti. Kiillon kehittämä joutsenmerkitty Kiilto Pro Parts Cleaner -kammiopesuaine on ympäristöystävällinen, kestävä ja irrottaa lian tehokkaasti.

”Tuotekehityksemme päämääränä oli käyttäjälle ja ympäristölle turvallinen pesuaine, jonka koko elinkaari valmistuksesta käyttöön on tarkasteltu ympäristömyötäisyyden ja tehokkuuden varmistamiseksi. Joutsenmerkin saavuttaminen on tae molemmista”, kertoo tuotepäällikkö Timo Esko Kiillolta.

Ympäristöarvot ovat Kiillolle tärkeitä, ja Kiilto tarjoaa kestäviä ja vastuullisia ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin. Kiilto on tehnyt jo pitkään ympäristömerkittyjä tuotteita muun muassa ammattisiivousalalle, ja Kiilto Pro Parts Cleaner täydentää ekologisten tuotteiden valikoimaa.

kuva

Säilyvä, tehokas ja biohajoava

Ympäristöystävällistä kammiopesuainetta kehittäessään Kiillon tuotekehityskemistit perehtyivät uusiin markkinoille tulleisiin raaka-aineisiin. Biohajoavat raaka-aineet eivät rasita ympäristöä, ja tuote on tehokas jo pienellä annostuksella.

”Meillä on pitkä kokemus teollisuuden ja siivousalan tuotekehityksestä, mikä helpotti uudenlaisista raaka-aineista valmistettavan tuotteen kehittämistä. Uuden tuotteemme hyvä pesuteho ja pitkä käyttöikä vähentävät kulutusta ja hävikkiä”, Esko sanoo.

Kiilto Pro Parts Cleaner sopii yksi- ja monivaihesuihkupesukoneisiin, ultraäänipesukoneisiin sekä käsin pesuun painepesurilla. Pesuteho on suunniteltu teollisuuslikaa, kuten öljyä, rasvaa ja työstönesteitä, silmällä pitäen. Tuote antaa myös erinomaisen korroosiosuojan rautametalleille sisävarastointiin.

”Muutamat asiakkaamme testasivat tuotetta noin vuoden verran tuotekehitysprosessin aikana, ja he jatkoivat tuotteen käyttämistä sen tultua markkinoille tänä keväänä. Asiakkaat olivat erittäin tyytyväisiä pesutulokseen ja havaitsivat pesujen puhdistavan myös pesukoneen”, Esko kertoo.

Lisätietoja: www.kiilto.fi

Teksti: Merja Maukonen

Seuraa Publicomedia

Publicomedia uutiskirje

PUBLICO - TOIMIALAMEDIAT

publico - mediat

HR viesti
www.hrviesti.fi

Henkilöstöosaamisen ammattilaisten media, jossa käsitellään henkilöstön kehittämiseen liittyviä ajankohtaisia asioita

publico - mediat

KITA - Kiinteistö & Taloustekniikka
www.kita.fi

KITA on korkeatasoinen kiinteistö, talotekniikka ja korjausrakentamisen asiantuntijoille suunnattu ammattimedia

publico - mediat

Prointerior
www.prointerior.fi

prointerior on arkkitehtuuriin, tilasuunnitteluun ja julkisrakentamiseen erikoistunut sitoutumaton ammattimedia

publico - mediat

Prologistiikka
www.prologistiikka.fi

prologistiikka on korkeatasoinen logistiikka-alan ammattimedia

publico - mediat

Proresto
www.proresto.fi

proresto on korkeatasoinen horeca-alan ammattimedia joka tarjoaa tietoa ja esittelee ratkaisuja ammatillisen osaamisen sekä liiketoiminnan kehittämiseen.

PUBLICO - TEOLLISUUSMEDIAT

Enertec on korkeatasoinen, monikanavainen energiateknologiaan ja vesihuoltoon keskittynyt, vesi- sähkö- ja energia-alan ammattimedia

publico - mediat

Prometalli
www.prometalli.fi

Prometalli on metalli- ja konepajateollisuuden ammattilaisille suunnattu ammattimedia

PUBLICO - INTERNATIONAL MEDIAS

Seatec - Finnish Marinetechnology is a media for professionals, all over the world, working within the marinetechnology industry

Nordicum, established in 1993, presents the leading Finnish companies and projects within Real Estate & Architecture

UUSIMMAT ARTIKKELIT

MAINOSTAJILLE

Autamme asiakkaitamme rakentamaan merkityksellisiä sisältöjä ja kohdentamaan ne oikeille päätöksentekijöille.

Toimialakohtaisesti ja mitattavasti!




PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »