mainos_1039

Kalusteet ja varusteet
Sisustussuunnittelu
Sisäpinnat ja tilaosat
Valaistus

Habitare 22 -tapahtuma tuo taas iloa sisustamiseen

artikkelikuva: Habitare 22 -tapahtuma tuo taas iloa sisustamiseen

Sisustuksen, muotoilun ja asumisen messutapahtuma Habitare 22 järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 7.–11.9.2022. Alan näyttelyiden, luentojen ja paneelikeskustelujen lisäksi messuilla on Pro Lounge -kohtaamispaikka, joka tarjoaa ammattilaisille mahdollisuuksia verkostoitumiseen ja kollegoiden tapaamiseen.

Viimeksi vuonna 2019 järjestetty Habitare nähdään jälleen syyskuussa Helsingin Messukeskuksessa. Habitaren teema on tänä vuonna ’Reimagine – mielikuvituksen aika’. Teeman puitteissa haetaan visioita siihen, minkälaista tulevaisuuden asuminen voisi olla.

”Habitaren näyttelyarkkitehtinä toimii suunnittelija Ilkka Suppanen, joka myös luennoi messuilla keskiviikkona Siltatyömaa-näyttelyarkkitehtuurista”, Habitaren tiedottaja Marissa Rämänen Messukeskuksesta kertoo.

Torstaina Suppanen nousee lavalle haastateltavaksi Kaj Franck 2020 -muotoilupalkinnon voittajana. Myös vuoden 2021 voittaja Johanna Gullichsen ja vuoden 2022 voittaja Kari Virtanen nähdään lavalla torstaina ja sunnuntaina.

Tänä vuonna Habitaren kansainvälinen ystävä on arkkitehti, kuraattori, tutkija ja toimittaja Joseph Grima, joka nähdään Habitaren lavalla kahdesti. Häneltä kuullaan keynote-puheenvuoro ”The World We Want” sekä kansainvälisen ystävän valinnat Habitaren mielenkiintoisimmiksi tuotteiksi ja ilmiöiksi 2022.

kuva

Uutta muotoilua, trendejä ja ideoita

Edellisillä Habitare-messuilla oli 58 000 kävijää, joista 13 000 oli ammattilaiskävijöitä. Tänä vuonna ammattilaisille on luvassa ohjelmaa ja verkostoitumismahdollisuuksia.

”Ammattilaisten Pro Lounge -alue kuutoshallissa on avoinna koko messujen ajan. Sinne voi sopia tapaamisaikoja etukäteenkin”, kertoo Rämänen.

Messualueita on Pro Loungen lisäksi neljä. Niistä AHEAD esittelee uusinta muotoilua, DECOR puolestaan piensisustamista. FOLK-alue keskittyy erityisesti kodin sisustukseen ja huonekaluihin. Habitaren Antiikki -alue tarjoaa entisajan sisustusaarteita keräilijöille ja ammattilaisille.

Habitaren erillisillä teema-alueilla tuodaan esiin valaistuksen uusia suuntauksia ja tuotteita, startup-yrityksiä ja eettistä sisustamista. The Block -alueen Talentshop esittelee neljän Suomessa toimivan huippumuotoilijan uusia ideoita ja Protoshop puolestaan nousevia muotoilijoita.

Vahvistuneita näytteilleasettajia on tällä hetkellä noin 350, ja osallistumisia vahvistetaan edelleen. ”Habitaren ohjelmassa on otettu huomioon sekä yleisö- että ammattilaiskävijät. Messuluennoilla kuullaan muun muassa kestävän kehityksen haasteista sisustamisessa sekä moneen taipuvista tilaratkaisuista”, Rämänen mainitsee.

Lisätietoja: habitare.fi

Teksti: Ari Mononen
Kuvat: Maija Astikainen

Seuraa Publicomedia

Publicomedia uutiskirje

PUBLICO - TOIMIALAMEDIAT

publico - mediat

HR viesti
www.hrviesti.fi

Henkilöstöosaamisen ammattilaisten media, jossa käsitellään henkilöstön kehittämiseen liittyviä ajankohtaisia asioita

publico - mediat

KITA - Kiinteistö & Taloustekniikka
www.kita.fi

KITA on korkeatasoinen kiinteistö, talotekniikka ja korjausrakentamisen asiantuntijoille suunnattu ammattimedia

publico - mediat

Prointerior
www.prointerior.fi

prointerior on arkkitehtuuriin, tilasuunnitteluun ja julkisrakentamiseen erikoistunut sitoutumaton ammattimedia

publico - mediat

Prologistiikka
www.prologistiikka.fi

prologistiikka on korkeatasoinen logistiikka-alan ammattimedia

publico - mediat

Proresto
www.proresto.fi

proresto on korkeatasoinen horeca-alan ammattimedia joka tarjoaa tietoa ja esittelee ratkaisuja ammatillisen osaamisen sekä liiketoiminnan kehittämiseen.

PUBLICO - TEOLLISUUSMEDIAT

Enertec on korkeatasoinen, monikanavainen energiateknologiaan ja vesihuoltoon keskittynyt, vesi- sähkö- ja energia-alan ammattimedia

publico - mediat

Prometalli
www.prometalli.fi

Prometalli on metalli- ja konepajateollisuuden ammattilaisille suunnattu ammattimedia

PUBLICO - INTERNATIONAL MEDIAS

Seatec - Finnish Marinetechnology is a media for professionals, all over the world, working within the marinetechnology industry

Nordicum, established in 1993, presents the leading Finnish companies and projects within Real Estate & Architecture

UUSIMMAT ARTIKKELIT

MAINOSTAJILLE

Autamme asiakkaitamme rakentamaan merkityksellisiä sisältöjä ja kohdentamaan ne oikeille päätöksentekijöille.

Toimialakohtaisesti ja mitattavasti!




PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »