mainos_994

Materiaalinkäsittely
Työkalut ja tarvikkeet

Vammaispalveluissa alihankintatyöt tuovat elämään merkitystä

artikkelikuva: Vammaispalveluissa alihankintatyöt tuovat elämään merkitystä

Solbackenin vammaispalveluyksikön työelämäorientoituneessa toiminnassa alihankintatyöt ovat haluttuja ja pidettyjä työtehtäviä. Tappexin tarjoamat alihankintatyöt kehittävät hienomotoriikkaa ja aivotoimintaa sekä tuovat sisältöä elämään.

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen vammaispalveluissa järjestetään monipuolista työ- ja päivätoimintaa. Porvoossa sijaitsevassa Solbackenin vammaispalveluyksikkö tarjoaa työelämäorientoitunutta sekä elämänhallintaa tukevaa toimintaa.

Työelämäorientoituneessa toiminnassa yritysten tarjoamat alihankintatyöt ovat erittäin haluttuja ja odotettuja työtehtäviä.

”Toimintaamme osallistuvat asiakkaat pitävät alihankintatöistä. Työntekijät kokevat, että alihankintatyö on arvokasta ja merkityksellistä, sillä samaa työtä tehdään muillakin työpaikoilla”, sanoo Solbackenin yksikön ohjaaja Lisbeth Granqvist.

”Työskentely tuo merkitystä ja sisältöä elämään”, sanoo Solbackenin yksikön työelämäorientoituneeseen toimintaan osallistuva Matias Rosvall.

Tappex Finland Oy

Laadunvalvonta tehdään käsityönä

Tappex Finland Oy on toiminut yhteistyössä Solbackenin vammaispalveluyksikön kanssa syksystä 2022 lähtien. Tappex tarjoaa monipuolisia muovien, komposiittien, alumiinin ja ohutlevyjen kiinnikkeitä. Osa kiinnikkeistä puhdistetaan ja tarkastetaan maahantuonnin jälkeen.

Solbackenin yksikkö on mukana kiinnikkeiden puhdistamisessa ja laadunvalvonnassa. Kiinnikkeet pujotetaan metallitulkkiin, jolloin kiinnikkeen sisäosaan mahdollisesti jääneet metallisirut irtoavat.

”Työ vaatii sorminäppäryyttä ja kehittää muun muassa hienomotorisia taitoja ja pitkäjänteisyyttä. Työskentely kannustaa luovuuteen ja kekseliäisyyteen”, kuvailee Granqvist.

Tappex Finland Oy

Kiireetön työ tarjoaa aivojumppaa

Käsityönä tehtävät työt ovat myös aivojumppaa. Solbackenin työelämäorientoituneen toiminnan osallistujat voivat kehittää työskentelyyn uusia, juuri itselleen sopivia toimintatapoja.

”Alihankintatyöt ovat parhaita työtehtäviä. Työ harjoittaa hienomotoriikkaa, ja työskentelyn ja muun päivätoiminnan ansiosta myös aivot voivat hyvin”, sanoo Siv Gustavsson, joka osallistuu Solbackenin yksikön työelämäorientoituneeseen toimintaan.

”Tappexin tarjoama alihankintatyö soveltuu erittäin hyvin työelämäorientoituneeseen toimintaamme. Kiinnike-erän puhdistamiseen ja laadunvalvontaan on varattu riittävästi aikaa, joten työtä saa tehdä kiireettömästi”, summaa Granqvist.

Lisätietoja: www.tappex.fi

Teksti: Merja Maukonen

Seuraa Publicomedia

Publicomedia uutiskirje

PUBLICO - TOIMIALAMEDIAT

publico - mediat

HR viesti
www.hrviesti.fi

Henkilöstöosaamisen ammattilaisten media, jossa käsitellään henkilöstön kehittämiseen liittyviä ajankohtaisia asioita

publico - mediat

KITA - Kiinteistö & Taloustekniikka
www.kita.fi

KITA on korkeatasoinen kiinteistö, talotekniikka ja korjausrakentamisen asiantuntijoille suunnattu ammattimedia

publico - mediat

Prointerior
www.prointerior.fi

prointerior on arkkitehtuuriin, tilasuunnitteluun ja julkisrakentamiseen erikoistunut sitoutumaton ammattimedia

publico - mediat

Prologistiikka
www.prologistiikka.fi

prologistiikka on korkeatasoinen logistiikka-alan ammattimedia

publico - mediat

Proresto
www.proresto.fi

proresto on korkeatasoinen horeca-alan ammattimedia joka tarjoaa tietoa ja esittelee ratkaisuja ammatillisen osaamisen sekä liiketoiminnan kehittämiseen.

PUBLICO - TEOLLISUUSMEDIAT

Enertec on korkeatasoinen, monikanavainen energiateknologiaan ja vesihuoltoon keskittynyt, vesi- sähkö- ja energia-alan ammattimedia

publico - mediat

Prometalli
www.prometalli.fi

Prometalli on metalli- ja konepajateollisuuden ammattilaisille suunnattu ammattimedia

PUBLICO - INTERNATIONAL MEDIAS

Seatec - Finnish Marinetechnology is a media for professionals, all over the world, working within the marinetechnology industry

Nordicum, established in 1993, presents the leading Finnish companies and projects within Real Estate & Architecture

UUSIMMAT ARTIKKELIT

MAINOSTAJILLE

Autamme asiakkaitamme rakentamaan merkityksellisiä sisältöjä ja kohdentamaan ne oikeille päätöksentekijöille.

Toimialakohtaisesti ja mitattavasti!
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »