mainos_1043

Kalusteet ja varusteet (kylpyhuone, saniteettitilat)

Premium-luokan vesikalusteet luovat kylpyhuoneeseen aistien sinfonian

artikkelikuva: Premium-luokan vesikalusteet luovat kylpyhuoneeseen aistien sinfonian

Keväällä lanseerattu, uudistunut GROHE SPA -tuotemerkki kuvastaa veden merkitystä energian lähteenä. Pitkän tuotekehityksen tuloksena syntyneen premium-luokan tuotemerkin vesikalusteet ja kylpyhuonetuotteet tuovat luksusta ja luovat rentoutumisen ympäristöjä kylpylöihin, hotelleihin ja laadukkaisiin yksityiskoteihin.

”GROHE SPA -sarja ilmentää kokonaisvaltaisesti veden roolia energian, rentoutumisen, nautinnon, voiman ja puhtauden lähteenä. Sarjan nimeksi valittu SPA tulee latinan sanonnasta Salus per Aquam, terveyttä vedestä, mikä kuvastaa veden holistista merkitystä keholle ja mielelle”, kertoo GROHEn projektipäällikkö Mikko Manninen.

Vesikaluste- ja kylpyhuonetuotesarja sai Milanon designviikolla huhtikuussa erittäin innostuneen vastaanoton. GROHE SPAn minimalistinen muotoilu, monipuolisuus, räätälöitävyys, valikoiman laajuus ja laadukkuus ihastuttivat kävijöitä. Sarjan tuotteita voidaan kustomoida yksityiskohtien, sävymaailman ja materiaalien osalta.

Tuoteperheeseen kuuluu myös kylpyhuoneen oheistuotteita, kuten peilejä, pyyhekoukkuja, saippuapidikkeitä ja paperitelineitä. Oheistuotteet antavat mahdollisuuden suunnitella eheitä kylpyhuoneympäristöjä, joissa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu.

Grohe A/S

Upeaa muotoilua minimalismista klassiseen tyyliin

GROHE SPA sisältää runsaasti tuotevaihtoehtoja halutun sisustuksen, tunnelman ja tyylin luomiseksi.

Elegantin GROHE Atrio -vesikalustesarjan kestävän muotoilun inspiraationa on virheetön ympyrän kaari, joka symboloi jatkuvuutta. Ikonisen sarjan muotoilussa yhdistyvät rauhoittavuus ja dynaamisuus.

GROHE SPA Allure -sarjan vesikalusteiden linjakas muotoilu miellyttää silmää ja on käytettävyydeltään miellyttävä. GROHE SPA Atrio -vesikalusteissa pyöristettyjen muotojen tyylikkyys ja keveys yhdistyvät klassiseen muotoiluun.

Uniikin GROHE SPA Atrio Private Collectionin ainutlaatuiset kustomointimahdollisuudet vastaavat yksiöllisiin tarpeisiin. Tuotteita on saatavissa useissa värivaihtoehdoissa. Yksityiskohtien muotoja ja materiaalivaihtoehtoja yhdistelemällä saa luotua kohteen tarpeita vastaavan kokonaisuuden. Muotoilultaan sarja mukautuu erilaisiin sisustustyyleihin minimalistisesta klassiseen.

”GROHE SPA Atrio Private Collectionin muotoilu on linjoiltaan selkeää ja ajatonta. Vesikalusteiden yksityiskohtiin on valittavissa upeaa Caesarstone-kvartsikomposiittia, jolla esimerkiksi kylpyhuoneen suuremmissa pinnoissa käytettyä tunnelmaa ja tyyliä voi jatkaa vesikalusteissa”, kertoo Manninen.

Linjakkaat GROHE SPA Airio -pesualtaat täydentävät sarjan vesikalusteiden minimalistista tyyliä. Hienostuneesti muotoiltujen ja materiaalivahvuudeltaan vain 5 mm paksuisten malja-altaiden leijuvuutta ilmentävä olemus tuo tilaan ilmavuutta ja nostaa altaan yhteyteen asennetun vesikalusteen kauniisti esille. GROHE PureGuard -pinnoitteen ansiosta altaiden puhtaanapito on helppoa.

GROHE SPA Aquasymphony -suihkuratkaisut viimeistelevät viehättävän kylpyhuoneen. Sarjan modulaarisesti yhdisteltävät tuotevaihtoehdot mahdollistavat halutun kokonaisuuden rakentamisen.

Katto- ja seinäsuihkuvaihtoehdot antavat veden virkistää tuoden kylpyhuoneeseen erilaisia tunnelmia usvasta vesiputoukseen. Suihkukokemuksen nautinnollisuutta voi lisätä tuomalla suihkutilaan ääntä ja valoa eri sävyissä GROHE F Digital Deluxe -sovelluksen avulla.

”GROHE SPA viestii intohimoamme ja arvostustamme vettä kohtaan tehden kylpyhuone-elämyksestä aistien sinfonian”, Manninen lisää.

Lisätietoja: grohespa.com

Lisätietoa SPA tuotteista antaa GROHElta:
Mikko Manninen
Mikko.manninen@lixil.com
Puh. 040 628 0747

Teksti: Merja Maukonen

Grohe A/S

Grohe A/S

Grohe A/S

Seuraa Publicomedia

Publicomedia uutiskirje

PUBLICO - TOIMIALAMEDIAT

publico - mediat

HR viesti
www.hrviesti.fi

Henkilöstöosaamisen ammattilaisten media, jossa käsitellään henkilöstön kehittämiseen liittyviä ajankohtaisia asioita

publico - mediat

KITA - Kiinteistö & Taloustekniikka
www.kita.fi

KITA on korkeatasoinen kiinteistö, talotekniikka ja korjausrakentamisen asiantuntijoille suunnattu ammattimedia

publico - mediat

Prointerior
www.prointerior.fi

prointerior on arkkitehtuuriin, tilasuunnitteluun ja julkisrakentamiseen erikoistunut sitoutumaton ammattimedia

publico - mediat

Prologistiikka
www.prologistiikka.fi

prologistiikka on korkeatasoinen logistiikka-alan ammattimedia

publico - mediat

Proresto
www.proresto.fi

proresto on korkeatasoinen horeca-alan ammattimedia joka tarjoaa tietoa ja esittelee ratkaisuja ammatillisen osaamisen sekä liiketoiminnan kehittämiseen.

PUBLICO - TEOLLISUUSMEDIAT

Enertec on korkeatasoinen, monikanavainen energiateknologiaan ja vesihuoltoon keskittynyt, vesi- sähkö- ja energia-alan ammattimedia

publico - mediat

Prometalli
www.prometalli.fi

Prometalli on metalli- ja konepajateollisuuden ammattilaisille suunnattu ammattimedia

PUBLICO - INTERNATIONAL MEDIAS

Seatec - Finnish Marinetechnology is a media for professionals, all over the world, working within the marinetechnology industry

Nordicum, established in 1993, presents the leading Finnish companies and projects within Real Estate & Architecture

UUSIMMAT ARTIKKELIT

MAINOSTAJILLE

Autamme asiakkaitamme rakentamaan merkityksellisiä sisältöjä ja kohdentamaan ne oikeille päätöksentekijöille.

Toimialakohtaisesti ja mitattavasti!




PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »