mainos_1060

Valaistus (sisävalaistus)

Talo LEDVANCE Loviisan asuntomessuilla

artikkelikuva: Talo LEDVANCE Loviisan asuntomessuilla

Valaistus on yksi kodin keskeisimmistä tunnelmanluojista, hyvällä valaistuksella on myös merkitystä esimerkiksi kotona työskentelyn mielekkyyteen tai illalla rauhoittumiseen. Oikeanlaisella valaistuksella on mahdollista luoda haluttua tunnelmaa, korostaa kodin esteettisiä muotoja, lisätä vireyttä sekä turvallisuutta.

Valon värit tilojen korostajina

Loviisan asuntomessuilla Talo LEDVANCEen valittiin LEDVANCE LED-nauhajärjestelmän tuotteita, joilla myös valaistuksen värilämpötilaa ja väriä on mahdollista vaihtaa mieleiseksi. Niiden avulla on helppoa ja vaivatonta luoda kotiin omannäköinen valaistustunnelma, joka korostaa eri tilojen yksityiskohtia.

RGB-ominaisuuden omaavilla nauhoilla valon värisävy on helppoa vaihtaa. Valittavana on lämpimän ja kylmän valkoisen valon lisäksi noin 16 miljoonaa kiehtovaa värisävyä, joilla elävöittää niin lasten huonetta kuin työhuonetta. Alakerran hyvinvointihuoneessa RGB-väriominaisuuksilla voidaan luoda, vaikka eksoottista sademetsätunnelmaa tai leikitellä suosikkiväreillä.

Vuorokausirytmiä mukaileva valaistus edistää hyvinvointia

Valaistuksen vaatimukset ovat muuttuneet ja tietoisuus valaistuksen vaikutuksesta hyvinvointiin on lisääntynyt. Esimerkiksi vuoden pimeimpään aikaan, kun auringonvaloa on luonnostaan vähän, kodin valaistuksen merkitys korostuu.

LEDVANCE Tunable White LED-nauhan valon värilämpötilaa voidaan säätää laajalla spektrillä (2 700–6 500 K), mikä mahdollistaa päivän aloituksen auringonnousua jäljittelevässä valaistuksessa ja työskentelyn keskittymistä parantavassa viileän valkoisessa valossa. Päivän päätteeksi valaistusta voidaan himmentää ja säätää lämpimämmäksi, mikä valmistelee kehon rentouttavaan yöuneen.

Talo LEDVANCE – valaistus, joka elää arjessa mukana

Talo LEDVANCEssa valaistus on keskiössä, ja valaistus on toteutettu pääosin monipuolisilla LEDVANCE-valonlähteillä, joista osa on älyvalaistusta. Valaistuksessa on käytetty paljon epäsuoraa ja häikäisemätöntä valoa. Näin valaistuksesta saatiin talon rakennuttajaperheen toiveiden mukainen.

”Valaistuksen muunneltavuus eri tarpeiden mukaan on meille tärkeää ja ihanteellista on, että saamme helposti luotua kotiin erilaisia tunnelmia. LEDVANCEn älyvalaistusratkaisuissa meitä kiehtoo erityisesti ohjattavuus, kuten valon värilämpötilan sekä värin säätö”, kertoo perheen äiti Hanna-Maija Tikka.

Moneen taipuva LED-nauhajärjestelmä

LEDVANCE LED-nauhajärjestelmä sisältää LED-vakiojännitelähteitä, profiileja ja lisätarvikkeita laajan LED-nauhavalikoiman lisäksi. Vaikuttava valikoima mahdollistaa räätälöityjä, tunnelmallisia, epäsuoria sekä yleisvalaistusratkaisuja miltei mihin tahansa sisä- tai ulkotilan kohteisiin kattavien värilämpötila- ja valovirtavaihtoehtojen ansiosta. Helppo suunnitella, helppo yhdistellä ja helppo asentaa.

Lataa LEDVANCE LED-nauhajärjestelmän esite!

LEDVANCE LED-nauhan valintatyökalun löydät täältä!

Seuraa Publicomedia

Publicomedia uutiskirje

PUBLICO - TOIMIALAMEDIAT

publico - mediat

HR viesti
www.hrviesti.fi

Henkilöstöosaamisen ammattilaisten media, jossa käsitellään henkilöstön kehittämiseen liittyviä ajankohtaisia asioita

publico - mediat

KITA - Kiinteistö & Taloustekniikka
www.kita.fi

KITA on korkeatasoinen kiinteistö, talotekniikka ja korjausrakentamisen asiantuntijoille suunnattu ammattimedia

publico - mediat

Prointerior
www.prointerior.fi

prointerior on arkkitehtuuriin, tilasuunnitteluun ja julkisrakentamiseen erikoistunut sitoutumaton ammattimedia

publico - mediat

Prologistiikka
www.prologistiikka.fi

prologistiikka on korkeatasoinen logistiikka-alan ammattimedia

publico - mediat

Proresto
www.proresto.fi

proresto on korkeatasoinen horeca-alan ammattimedia joka tarjoaa tietoa ja esittelee ratkaisuja ammatillisen osaamisen sekä liiketoiminnan kehittämiseen.

PUBLICO - TEOLLISUUSMEDIAT

Enertec on korkeatasoinen, monikanavainen energiateknologiaan ja vesihuoltoon keskittynyt, vesi- sähkö- ja energia-alan ammattimedia

publico - mediat

Prometalli
www.prometalli.fi

Prometalli on metalli- ja konepajateollisuuden ammattilaisille suunnattu ammattimedia

PUBLICO - INTERNATIONAL MEDIAS

Seatec - Finnish Marinetechnology is a media for professionals, all over the world, working within the marinetechnology industry

Nordicum, established in 1993, presents the leading Finnish companies and projects within Real Estate & Architecture

UUSIMMAT ARTIKKELIT

MAINOSTAJILLE

Autamme asiakkaitamme rakentamaan merkityksellisiä sisältöjä ja kohdentamaan ne oikeille päätöksentekijöille.

Toimialakohtaisesti ja mitattavasti!
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »