mainos_974

Puhtaanapito & hygienia

Yhdistelmäkoneella ammattikeittiöiden sekä ravintoloiden lattiat puhdistuvat tehokkaasti ja nopeasti

artikkelikuva: Yhdistelmäkoneella ammattikeittiöiden sekä ravintoloiden lattiat puhdistuvat tehokkaasti ja nopeasti

Ammattikeittiöiden, ravintoloiden ja kahviloiden lattioiden pesussa yhdistelmäkone on käsimenetelmiin verrattuna ylivoimainen niin puhdistustuloksen ja kustannustehokkuuden kuin ekologisuuden ja ergonomisuudenkin suhteen. Yhdistelmäkone pesee ja kuivaa lattian yhdellä kertaa nopeasti ja tehokkaasti.

Ensiluokkainen puhtaustaso on osa ravintolan tai kahvilan asiakkaan kokemusta, ja ammattikeittiön sekä ravintolasalin lattioiden huolellinen puhdistaminen parantaa koko keittiön hygieniatasoa. Kiiltävän puhdas, edustavan näköinen ja turvallinen lattia syntyy lattiapesuun suunnitellun yhdistelmäkoneen avulla.

Yhdistelmäkone puhdistaa lattian huomattavasti käsin tehtävää pesua tehokkaammin. Pesu ja kuivaus tapahtuvat yhdellä kertaa, joten pesty alue on valmis käytettäväksi välittömästi puhdistuksen jälkeen. Lika poistuu tehokkaasti, eikä lattiaan jää liukastumisvaaraa aiheuttavia pesuainejäämiä. Työaikaa säästävä koneellinen lattiapesu on myös kustannustehokas menetelmä”, kertoo Nilfiskin aluepäällikkö Niklas Wallenius.

Nilfisk on maailman johtava puhdistuskoneiden valmistaja ja maahantuoja, ja Nilfiskin tuotteita myydään maailmanlaajuisesti. Suomessa Nilfiskillä on koko maan kattava myynti- ja huoltoverkosto, ja varaosia saa tarvittaessa nopeasti.

kuva

Alan teknologisen kehityksen kärjessä oleva Nilfisk tarjoaa laajan valikoiman huippulaatuisia puhdistuskoneita ja muita puhdistustuotteita sekä ammattimarkkinoille että kotitalouskäyttöön. Koneelliseen lattiapesuun siirryttäessä huippuluokan pesutulos saavutetaan nopeammin ja helpommin. Samalla kemikaalikuorma pienenee.

”Koneellinen puhdistus on ekologinen pesumenetelmä, sillä yhdistelmäkone käyttää vettä ja pesuainetta huomattavasti vähemmän kuin manuaalisesti puhdistettaessa kulutetaan. Rasvajäämät ja muu lika irtoavat helposti ergonomisella ja helppokäyttöisellä yhdistelmäkoneella”, sanoo aluepäällikkö Joel Rinne Nilfiskiltä.

kuva

Laite valitaan käyttötarpeen mukaisesti

HoReCa-alan tarpeisiin on saatavilla useita laitteita. Yhdistelmäkoneen valintaan vaikuttavat käyttötarve sekä pestävien tilojen pinta-ala ja ahtaus. Saatavilla on eri kokoisia laitteita ahtaiden tilojen kompakteista pystymalleista ja muista kävellen ohjattavista yhdistelmäkoneista aina istuen ohjattaviin laitteisiin.

”Jokainen kohde on erilainen. Palveluumme kuuluu tilojen kartoittaminen, jonka perusteella suosittelemme asiakkaan tarpeisiin sopivaa laitetta. Esimerkiksi pelkkiin keittiötiloihin kannattaa valita melko pieni yhdistelmäkone. Mikäli laitetta käytetään myös ravintolasalin puolella, voi suurempi kone olla kustannustehokkaampi valinta”, sanoo Rinne.

”Keittiötiloissa kävellen ohjattavat yhdistelmäkoneet ovat useimmiten toimivin ratkaisu. Laitteen ohjauskorkeuden voi säätää käyttäjälle sopivaksi, joten koneen käyttäminen on ergonomista ja miellyttävää”, sanoo Wallenius.

Laitteen toimituksen yhteydessä Nilfisk järjestää henkilöstölle koulutustilaisuuden laitteen käytöstä ja huoltamisesta. Nilfiskin kestävät ja pitkäikäiset yhdistelmäkoneet tarvitsevat vain vähän huoltotoimenpiteitä. Koneen puhdistamista heti käytön jälkeen suositellaan koneen käyttöiän pidentämiseksi.

” Lattioiden puhdistukseen suunniteltujen yhdistelmäkoneiden lisäksi valikoimaamme kuuluvat myös kiillotuskoneet, painehuuhtelulaitteet, höyrypesurit, jotka soveltuvat myös pystypintojen puhdistukseen sekä tehokkaat ammattikäyttöön suunnitellut imurit”, lisää Rinne.

Lue lisää Nilfiskin ratkaisuista Horeca-alalle!

Teksti: Merja Maukonen

kuva

Seuraa Publicomedia

Publicomedia uutiskirje

PUBLICO - TOIMIALAMEDIAT

publico - mediat

HR viesti
www.hrviesti.fi

Henkilöstöosaamisen ammattilaisten media, jossa käsitellään henkilöstön kehittämiseen liittyviä ajankohtaisia asioita

publico - mediat

KITA - Kiinteistö & Taloustekniikka
www.kita.fi

KITA on korkeatasoinen kiinteistö, talotekniikka ja korjausrakentamisen asiantuntijoille suunnattu ammattimedia

publico - mediat

Prointerior
www.prointerior.fi

prointerior on arkkitehtuuriin, tilasuunnitteluun ja julkisrakentamiseen erikoistunut sitoutumaton ammattimedia

publico - mediat

Prologistiikka
www.prologistiikka.fi

prologistiikka on korkeatasoinen logistiikka-alan ammattimedia

publico - mediat

Proresto
www.proresto.fi

proresto on korkeatasoinen horeca-alan ammattimedia joka tarjoaa tietoa ja esittelee ratkaisuja ammatillisen osaamisen sekä liiketoiminnan kehittämiseen.

PUBLICO - TEOLLISUUSMEDIAT

Enertec on korkeatasoinen, monikanavainen energiateknologiaan ja vesihuoltoon keskittynyt, vesi- sähkö- ja energia-alan ammattimedia

publico - mediat

Prometalli
www.prometalli.fi

Prometalli on metalli- ja konepajateollisuuden ammattilaisille suunnattu ammattimedia

PUBLICO - INTERNATIONAL MEDIAS

Seatec - Finnish Marinetechnology is a media for professionals, all over the world, working within the marinetechnology industry

Nordicum, established in 1993, presents the leading Finnish companies and projects within Real Estate & Architecture

UUSIMMAT ARTIKKELIT

MAINOSTAJILLE

Autamme asiakkaitamme rakentamaan merkityksellisiä sisältöjä ja kohdentamaan ne oikeille päätöksentekijöille.

Toimialakohtaisesti ja mitattavasti!
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »