mainos_1054

Sisustussuunnittelu
Sisäpinnat ja tilaosat

Erikoissisustuksen huippuosaaja taitaa puun, metallin ja muut materiaalit

artikkelikuva: Erikoissisustuksen huippuosaaja taitaa puun, metallin ja muut materiaalit

Rakennusten sisätilojen erikoissisustuksia toteuttava DecoWorks on kuulu ensiluokkaisesta työnjäljestään ja eri materiaaleihin liittyvästä monipuolisesta osaamisestaan. Oli kyse sitten metallisten hissikorien sisustuksesta tai puusta loihdittavista mittatilaustöistä, yritys palvelee täydellä sydämellä ja pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla.

DecoWorks Oy tunnetaan erityisesti hisseihin ja liukuportaisiin liittyvästä erikoissisustusosaamisestaan, kuten hissikonservoinneista sekä verhouksista ja muista pintakäsittelytöistä.

Yhtiö hallitsee eri materiaalit ja taitaa myös muut rakennusten sisätilojen erikoissisustustyöt, mukaan lukien mittatilauskalusteet. Pääkaupunkiseudulla ja muualla Etelä-Suomessa pääasiassa toimivasta DecoWorksista löytyykin metalliosaamisen lisäksi mm. vaikuttavaa puuosaamista.

”Käytämme ja yhdistelemme sujuvasti eri materiaaleja, kuten puuta, metallia, lasia ja muovia. Erikoisuutenamme on oma metalli- ja puuosasto ja kattava konekanta, emmekä juuri käytä alihankkijoita. Näiden ansiosta voimme taata toimitusvarmuuden ja laadun”, DecoWorksin toimitusjohtaja Kirsi Somervuori kertoo.

kuva

Osaamista vailla vertaa

DecoWorksin vahvuutena ovat erityisesti mittatilaustyöt vaativiin kohteisiin, joihin ei löydy valmista ratkaisua. Projektit vaihtelevat saneerauksista uudiskohteisiin, ja palvelu räätälöidään aina tapauskohtaisesti asiakkaan tilauksen perusteella esimerkiksi arkkitehtisuunnitelmien pohjalta.

”Työmme on melkoista taidetta. Kohteet ovat uniikkeja ja vaativat tarkkuutta, huolellista suunnittelua ja vahvaa ammattitaitoa. Onneksemme meillä on mahtavat työntekijät, jotka tekevät äärimmäisen laadukasta ja hyvää jälkeä – myös asiakastyytyväisyyskyselyjemme perusteella. Meidän jäljiltämme saumat eivät taatusti irvistele”, Somervuori lupaa.

Maine on kiirinyt, ja asiakkaisiin lukeutuu niin nimekkäitä rakennusalan yrityksiä kuin pienempiä toimijoita. Yhtiön kädenjälki näkyy pääkaupunkiseudun merkittävimmissä projekteissa: kauppakeskus REDIn tornitalojen hissien sisustustöissä, Oodi-keskustakirjaston liukuportaiden verhoustyössä sekä HUS- ja Tyks-sairaaloiden hissien kattavissa pielipeltitöissä. Ikimuistoisimpiin taidonnäytteisiin lukeutuvat myös Eduskuntatalon paternoster-hissien konservointi sekä Länsimetron asemien liukuportaiden verhoilu.

kuva

kuva

Puuosaaminen pääsee oikeuksiinsa monenlaisissa tiloissa

DecoWorksin työtä leimaa vahva käsityöläishenki, oli kyse sitten pienemmästä sisustusratkaisusta kuten listoista tai kaiteista, tai laajemmasta projektikokonaisuudesta. Asiakas voi aina olla huoletta, sillä mitoitus, suunnittelu, valmistus ja asennus hoituvat kaikki saman katon alla. Tiivis yhteistyö asiakkaan, kuten arkkitehtien tai urakoitsijoiden, kanssa takaa toivotun lopputuloksen.

Jatkossa aikomuksena on hyödyntää asiakasprojekteissa entistä enemmän yhtiön laadukasta puuosaamista. Se pääsee oikeuksiinsa esimerkiksi hotellien auloissa, kauppakeskuksissa ja muissa tiloissa, joihin tarvitaan pintoihin ja sisustukseen liittyvää erikoisosaamista – ja ns. ”jotain ekstraa”.

”Voimme lähtökohtaisesti toteuttaa minkälaiset toiveet tahansa. Palvelemme kaikenkokoisissa projekteissa, joihin tarvitaan mittojen mukaan tehtäviä ratkaisuja. Tällaisia voivat olla myös vaikkapa pientaloprojektit tai matkailuautojen sisustukset. Vain mielikuvitus on rajana!”, toteaa Somervuori.

Etsittekö kohteellenne erikoissisustuksen toteuttajaa tai yhteistyökumppania?
Ota yhteyttä ammattitaitoiseen tiimiimme niin keskustellaan yhdessä lisää!

Teksti: Vanessa Törnblom

Seuraa Publicomedia

Publicomedia uutiskirje

PUBLICO - TOIMIALAMEDIAT

publico - mediat

HR viesti
www.hrviesti.fi

Henkilöstöosaamisen ammattilaisten media, jossa käsitellään henkilöstön kehittämiseen liittyviä ajankohtaisia asioita

publico - mediat

KITA - Kiinteistö & Taloustekniikka
www.kita.fi

KITA on korkeatasoinen kiinteistö, talotekniikka ja korjausrakentamisen asiantuntijoille suunnattu ammattimedia

publico - mediat

Prointerior
www.prointerior.fi

prointerior on arkkitehtuuriin, tilasuunnitteluun ja julkisrakentamiseen erikoistunut sitoutumaton ammattimedia

publico - mediat

Prologistiikka
www.prologistiikka.fi

prologistiikka on korkeatasoinen logistiikka-alan ammattimedia

publico - mediat

Proresto
www.proresto.fi

proresto on korkeatasoinen horeca-alan ammattimedia joka tarjoaa tietoa ja esittelee ratkaisuja ammatillisen osaamisen sekä liiketoiminnan kehittämiseen.

PUBLICO - TEOLLISUUSMEDIAT

Enertec on korkeatasoinen, monikanavainen energiateknologiaan ja vesihuoltoon keskittynyt, vesi- sähkö- ja energia-alan ammattimedia

publico - mediat

Prometalli
www.prometalli.fi

Prometalli on metalli- ja konepajateollisuuden ammattilaisille suunnattu ammattimedia

PUBLICO - INTERNATIONAL MEDIAS

Seatec - Finnish Marinetechnology is a media for professionals, all over the world, working within the marinetechnology industry

Nordicum, established in 1993, presents the leading Finnish companies and projects within Real Estate & Architecture

UUSIMMAT ARTIKKELIT

MAINOSTAJILLE

Autamme asiakkaitamme rakentamaan merkityksellisiä sisältöjä ja kohdentamaan ne oikeille päätöksentekijöille.

Toimialakohtaisesti ja mitattavasti!




PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »