mainos_1063

Ilmanvaihto
LVI
Putkiremontit
Sähkösaneeraus
Valvonta & Suunnittelu

Puolueeton asiantuntijayritys tekee ammattitaidolla ja riippumattomasti putkistojen kuntotutkimukset sekä muut tekniset tarkastukset

artikkelikuva: Puolueeton asiantuntijayritys tekee ammattitaidolla ja riippumattomasti putkistojen kuntotutkimukset sekä muut tekniset tarkastukset

Suomen Asiantuntijapalvelut Oy eli Satpa on yksi putkistojen kuntotutkimuksen huippuasiantuntijoista Suomessa. Lisäksi yritys tarjoaa ammattitaitoisia ilmanvaihto-, rakenne-, sähköteknisiä, sisäilmateknisiä sekä hankepalveluita. Yrityksen palvelut jakautuvat karkeasti kuntotutkimus-, kuntoarvio-/kartoituspalveluihin, sekä hankepalveluihin.

”Teemme puolueettomasti kiinteistöteknisiä tutkimuksia ja hankepalveluita ilman sidonnaisuuksia saneerausyrityksiin, urakointeihin tai niiden suunnitteluihin, mikä takaa puolueettomuuden”, Suomen Asiantuntijapalvelut Oy:n toimitusjohtaja Jani Tuominen kertoo.

Yritys on tutkinut tai kartoittanut jo pitkälti yli tuhat vaativaa kohdetta menestyksellisesti vuodesta 2005 lähtien ja sen toimialuetta ovat liike-, palvelu-, teollisuus- sekä asuinkiinteistöt Etelä-Suomesta Keski-Suomeen saakka.

Osaavat ammattilaiset kehittävät alaansa eteenpäin

”Meillä on käytännössä kaikki käsillä olevat pätevyydet esimerkiksi putkistojen kuntotutkimuksiin. Tutkimuslaitteistomme on viimeisintä tekniikkaa ja teemme myös viemärikuvauksia. Väitän, että kokenut ja pätevä kuntotutkija tekee ilman tutkimuslaitteita paremman tutkimuksen ja raportin kuin sellainen tutkimuslaitteita käyttävä taho, jolta tietämys ja vankka kokemus puuttuu. Jälkimmäisiäkin on valitettavasti markkinoilla.”

Satpalla on esimerkiksi Fise -pätevöityneitä vastuullisia LVV-kuntotutkijoita, ja henkilökunnalla on myös Fiseä edeltävä SuLVI:n myöntämä sertifiointi putkiston kuntotutkimuksiin.

kuva
”Teemme kaikki kenttätutkimukset omilla tutkimuslaitteilla ilman välikäsiä, jolloin tiedämme varmuudella, miten on tutkittu ja että tutkimus on luotettava. Näin tutkimuskokonaisuus on paremmin hallinnassa kuin eri alihankkijoilta osatutkimuksia tilaavilla tahoilla”, tiimipäällikkö Tommi Vähämaa kertoo.

Ensisijaisesti Satpa lähtee esimerkiksi putkistojen kuntotutkimuksissa aina selvittämään, onko verkostossa ja kiinteistössä tehtävissä sellaisia toimenpiteitä, joilla voidaan pidentää nykyisen putkiston käyttöikää ja näin varmistaa hallittu elinkaari. Perusteena raportin suosituksissa on aina tutkittu tieto, vuoto- ja vikahistoria sekä käyttöikäolettamat, asiakkaan etu huomioiden.

Satpan tarkastajat ja asiantuntijat ovat tehtäviinsä koulutettuja, kokeneita, osaavia ammattilaisia. Yritys on mm. hionut raportoinnin sellaiseksi, joka erottuu edukseen ja kerää usein kehuja asiakkaiden keskuudesta. Raportointi huomioi sekä minimalistista typistettyä informaatiota kaipaavat, että tarkempaa yksityiskohtaista tietoa arvostavat.

Laaja-alaiset palvelut

Putkistotutkimusten ja muiden LVI-teknisten palveluiden lisäksi yritys tarjoaa kokonaisvaltaisia LVISR-peruskuntoarvioita, yksityiskohtaisempia rakenne- ja sähköteknisiä tarkastus- ja tutkimuspalveluita, sekä hankepalveluita.

”Pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme ja pysymään alan terävimmässä kärjessä yrittäjäasenteella. Sen sijaan että pyrkisimme tehostamaan palveluitamme vain kustannustehokkaammiksi, mietimme aina, miten pystymme palvelemaan asiakkaita entistäkin laadukkaammin ja paremmin”, Tuominen toteaa.

Lisätietoja: www.satpa.fi

Teksti: Jari Peltoranta

logo

Seuraa Publicomedia

Publicomedia uutiskirje

PUBLICO - TOIMIALAMEDIAT

publico - mediat

HR viesti
www.hrviesti.fi

Henkilöstöosaamisen ammattilaisten media, jossa käsitellään henkilöstön kehittämiseen liittyviä ajankohtaisia asioita

publico - mediat

KITA - Kiinteistö & Taloustekniikka
www.kita.fi

KITA on korkeatasoinen kiinteistö, talotekniikka ja korjausrakentamisen asiantuntijoille suunnattu ammattimedia

publico - mediat

Prointerior
www.prointerior.fi

prointerior on arkkitehtuuriin, tilasuunnitteluun ja julkisrakentamiseen erikoistunut sitoutumaton ammattimedia

publico - mediat

Prologistiikka
www.prologistiikka.fi

prologistiikka on korkeatasoinen logistiikka-alan ammattimedia

publico - mediat

Proresto
www.proresto.fi

proresto on korkeatasoinen horeca-alan ammattimedia joka tarjoaa tietoa ja esittelee ratkaisuja ammatillisen osaamisen sekä liiketoiminnan kehittämiseen.

PUBLICO - TEOLLISUUSMEDIAT

Enertec on korkeatasoinen, monikanavainen energiateknologiaan ja vesihuoltoon keskittynyt, vesi- sähkö- ja energia-alan ammattimedia

publico - mediat

Prometalli
www.prometalli.fi

Prometalli on metalli- ja konepajateollisuuden ammattilaisille suunnattu ammattimedia

PUBLICO - INTERNATIONAL MEDIAS

Seatec - Finnish Marinetechnology is a media for professionals, all over the world, working within the marinetechnology industry

Nordicum, established in 1993, presents the leading Finnish companies and projects within Real Estate & Architecture

UUSIMMAT ARTIKKELIT

MAINOSTAJILLE

Autamme asiakkaitamme rakentamaan merkityksellisiä sisältöjä ja kohdentamaan ne oikeille päätöksentekijöille.

Toimialakohtaisesti ja mitattavasti!
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »