mainos_996

Valaistus (sisävalaistus, ulkovalaistus)

Kustannustehokkaat ratkaisut arkkitehtuurivalaistukseen

artikkelikuva: Kustannustehokkaat ratkaisut arkkitehtuurivalaistukseen

Kaarinan Piispantorni toimitilarakennus.


Arkkitehtoninen valaistus on taiteen, suunnittelun ja teknologian yhteispeliä, jolla voidaan korostaa rakennuksen piirteitä ja estetiikkaa. LED-valaistuksen teknologinen kehitys ja monipuolisuus antavat arkkitehdeille sekä valaistussuunnittelijoille mahdollisuuden luoda yhä innovatiivisimpia valoteoksia. Valaistuksella luodaan merkityksellisiä kokemuksia, interaktiivisia elämyksiä sekä vahvistetaan yrityksen tai yhteisön brändiä.

Studiotecin edustukseen kuuluvat Martin Professional sekä ETC tarjoavat kustannustehokkaita ja korkealaatuisia ratkaisuja arkkitehtuuri- ja esitysvalaistukseen.

Studiotec Oy
Turun pääkirjaston sarjakuvaprojisointi

Molempien brändien tuotteet ovat energiatehokkaita ja helppokäyttöisiä. Asennus- ja ylläpitokustannukset ovat maltilliset ja tuotteilla on pitkä käyttöikä, joten kokonaiskustannukset pysyvät kohtuullisina.

Studiotec Oy
Järvenpään kirkon projisointi sekä kellotornin valaistus.

DMX-ohjatuille valaisimille voidaan rakentaa LED-järjestelmä, jonka asennus ja huolto on helppoa. Lisäksi valaisimien monia toimintoja, kuten värinmuutosta, intensiteetin säätöä tai kehittyneempiä toimintoja, kuten gobojen valintaa ja indeksointia voidaan helposti säätää etänä yhdestä tai useammasta paikasta.

Martin Professional

Martin Professional kehittää dynaamisia valaistus- ja videojärjestelmäratkaisuja viihde-, arkkitehtuuri- sekä kaupallisille aloille.

Studiotec Oy

Exterior Linear Pro -sarja

Exterior Linear Pro -sarjan väriä vaihtavat LED-valaisimet on suunniteltu ulkokäyttöön. Exterior Linear-sarjan uudet Pro valaisimet ovat kooltaan erittäin kompaktin kokoisia ja niihin on saatavilla monipuolisesti kiinnitystarvikkeita. Integroidun virtalähteen ja DMX-ohjauksen ansiosta valaisimet on helppo asentaa ja ohjelmoida.

Studiotec Oy
Exterior Linear Pro valaisin.

Uudella Color Boost -toiminnolla saadaan entistä tehokkaammat värit pienemmällä virrankulutuksella. Valonavauskulma pystytään säätämään helposti käyttämällä eri avauskulmilla olevia microfilmejä. Tehtaalla kalibroidut värit ja värilämpötilan säätö auttavat valaistustilanteen rakentamisessa vaativimmissakin kohteissa.

ETC

ETC tarjoaa teatteri- ja arkkitehtuuriteollisuudelle innovatiivisia ratkaisuja ja tuotteita ohjauskonsoleista ja takilanostimista arkkitehtonisiin valaisimiin sekä kalusteisiin.

Studiotec Oy

Mosaic Show Controllers

Nämä kompaktit ohjaimet toistavat suunnitellun valaistuksen luotettavasti ja tarkasti kerta toisensa jälkeen. Mosaic Show -ohjaimet tukevat DMX512- ja DMX-Over-Ethernet-protokollia LED-valaisimiin, perinteisiin himmennettäviin valaisimiin sekä automatisoituihin valoihin. MSC-ohjaimet tarjoavat jopa 2048 ohjauskanavaa yhdestä ohjaimesta.

Kalenteriohjauksella sekä auringonnousuihin ja -laskuihin perustuvalla ohjauksella saadaan kohteen valot toimimaan sekä energiatehokkaasti, että järkevästi. Ne mahdollistavat myös erilaisten juhla- ja pyhäpäivien huomioimisen valaistuksessa automaattisesti. Mosaic-ohjausjärjestelmä on myös mahdollista rakentaa etäohjattavaksi, jolloin järjestelmän ohjelmointi sekä päivitys onnistuvat kohteessa käymättä.

Molempien valmistajien tuotevalikoima sopii kaiken tyyppisiin asennuksiin – alkaen pienistä kohteista aina suuriin monimutkaisiin projekteihin asti. Me Studiotecilla etsimme sinun tarpeisiisi ja budjettiisi sopivan ratkaisun.

Lisätiedot:
Studiotec Oy
Jami Lehtonen
jami.lehtonen@studiotec.fi
044 734 2865
www.studiotec.fi

Studiotec

LUE MYÖS

Seuraa Publicomedia

Publicomedia uutiskirje

PUBLICO - TOIMIALAMEDIAT

publico - mediat

HR viesti
www.hrviesti.fi

Henkilöstöosaamisen ammattilaisten media, jossa käsitellään henkilöstön kehittämiseen liittyviä ajankohtaisia asioita

publico - mediat

KITA - Kiinteistö & Taloustekniikka
www.kita.fi

KITA on korkeatasoinen kiinteistö, talotekniikka ja korjausrakentamisen asiantuntijoille suunnattu ammattimedia

publico - mediat

Prointerior
www.prointerior.fi

prointerior on arkkitehtuuriin, tilasuunnitteluun ja julkisrakentamiseen erikoistunut sitoutumaton ammattimedia

publico - mediat

Prologistiikka
www.prologistiikka.fi

prologistiikka on korkeatasoinen logistiikka-alan ammattimedia

publico - mediat

Proresto
www.proresto.fi

proresto on korkeatasoinen horeca-alan ammattimedia joka tarjoaa tietoa ja esittelee ratkaisuja ammatillisen osaamisen sekä liiketoiminnan kehittämiseen.

PUBLICO - TEOLLISUUSMEDIAT

Enertec on korkeatasoinen, monikanavainen energiateknologiaan ja vesihuoltoon keskittynyt, vesi- sähkö- ja energia-alan ammattimedia

publico - mediat

Prometalli
www.prometalli.fi

Prometalli on metalli- ja konepajateollisuuden ammattilaisille suunnattu ammattimedia

PUBLICO - INTERNATIONAL MEDIAS

Seatec - Finnish Marinetechnology is a media for professionals, all over the world, working within the marinetechnology industry

Nordicum, established in 1993, presents the leading Finnish companies and projects within Real Estate & Architecture

MAINOSTAJILLE

Autamme asiakkaitamme rakentamaan merkityksellisiä sisältöjä ja kohdentamaan ne oikeille päätöksentekijöille.

Toimialakohtaisesti ja mitattavasti!
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »