mainos_1063

Hyvinvointi
Yrityskulttuuri

Palkitse ja muista henkilöstöä arvostetulla lahjalla

artikkelikuva: Palkitse ja muista henkilöstöä arvostetulla lahjalla

Kultakeskuksen laajasta jalometalli- ja designtuotteiden valikoimasta löytyy sopiva tuote kaikkiin palkitsemisen ja muistamisen tarpeisiin henkilöstölle tai sidosryhmille. Hyvin valittu lahjatuote muistuttaa saajaa lahjan antajasta pitkään.

Lahjoilla kiitetään ja osoitetaan arvostusta, ja ne viestivät yrityksen, organisaation tai brändin arvoista. Kultakeskuksen laadukkaat jalometalli- ja design-tuotteet ovat arvostettuja ja pitkäikäisiä lahjoja. Pohjoismaiden ja Baltian johtavalla jalometallituotteiden valmistajalla on alalta yli sadan vuoden kokemus.

Kultakeskuksella lahjavalikoima suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa ja erilaiset toiveet huomioiden. Valikoimaa rakennettaessa jokaiseen toivottuun hintaryhmään voi sisällyttää muutamia vaihtoehtoja, joista lahjan saaja voi valita itselleen sopivimman.

”Lahjavalikoimaa koostaessa hyvänä lähtökohtana on, että jokaisessa hintaryhmässä olisi naisille ja miehille sopiva tuote sekä neutraali, jokaiselle sopiva tuote. Valikoimaa voi halutessaan täydentää ja uudistaa myöhemmin”, sanoo Kultakeskuksen avainasiakaspäällikkö Anniina Tähkäpää.

Kultakeskus Oy

Monipuolinen valikoima lahja- ja palkitsemistuotteita

Kultakeskuksen kattava valikoima tarjoaa sopivia tuotteita kaikkiin yksityisen ja julkisen sektorin palkitsemisen ja muistamisen tarpeisiin. Lahjavalikoima voidaan koostaa yritykselle yksilöllisesti suunnitelluista tuotteista sekä monipuolisesta vakiotuotteiden valikoimasta.

”Vakiotuotevalikoimaamme kuuluvat Tapio Wirkkalan suunnittelemat hopea-, ja teräsesineet ovat erittäin suosittuja ja sopivat monille lahjansaajille. Wirkkalan skandinaavinen design on edelleen ajanmukaista ja kuvastaa suomalaista mielenmaisemaa”, kertoo Tähkäpää.

CTA

Kultakeskuksen palkitsemistuotteiden valikoimaan sisältyy myös muun muassa laadukkaita merkkikelloja sekä suomalaisen luonnon inspiroimia korusarjoja.

Kultakeskus suunnittelee ja valmistaa yrityksille yksilöllisiä tuotteita, kuten koruja ja mitaleita. Yrityksen identiteetti, arvot tai historia voidaan ottaa lahjatuotteen suunnittelun lähtökohdaksi.

”Omaan tuotesarjaan voi sisällyttää jokaiselle jotakin, esimerkiksi kaulakorun, rintakorun, korvakorut, kalvosinnapit tai lahjaesineen. Yritykselle suunnitellut tuotteet ovat ainutlaatuisia, sillä niitä ei saa mistään muualta”, sanoo Tähkäpää.

Kultakeskus Oy

Lahja toimitetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti

Kultakeskus tarjoaa myös palkitsemistuotteiden varastointi- ja lähetyspalveluja. Sovitun valikoiman tuotteet voidaan toimittaa nopeasti tarpeen tullessa.

”Lahjan saaja voi valita haluamansa lahjan sähköisen kanavan kautta tai mallikappalevalikoimasta, ja me toimitamme tuotteen asiakkaan toiveiden mukaisesti joko yritykseen tai suoraan lahjan saajalle”, Tähkäpää kertoo.

Lahjan toimittaminen suoraan kotiin on joustava tapa muistaa ja palkita esimerkiksi eri toimipaikassa työskentelevää, etätyöntekijää tai sidosryhmän edustajaa.

”Haluamme palvella monipuolisesti ja joustavasti. Voimme vaikkapa pakatessa yhdistää tuotteitamme muihin tuotteisiin. Esimerkiksi teräs- tai hopeatuotteen mukaan voidaan liittää maistuva herkkulahja”, Tähkäpää sanoo.

Edustavat ja pitkäikäiset jalometalli- ja designtuotteet säilyttävät arvonsa vuosikymmenestä toiseen.

Tutustu palkitsemistuotteiden valikoimaan osoitteessa: www.kultakeskus.fi sekä Instagram kultakeskus_palkitseminen

Täältä löydät lahjakuvaston!

Teksti: Merja Maukonen

CTA

Seuraa Publicomedia

Publicomedia uutiskirje

PUBLICO - TOIMIALAMEDIAT

publico - mediat

HR viesti
www.hrviesti.fi

Henkilöstöosaamisen ammattilaisten media, jossa käsitellään henkilöstön kehittämiseen liittyviä ajankohtaisia asioita

publico - mediat

KITA - Kiinteistö & Taloustekniikka
www.kita.fi

KITA on korkeatasoinen kiinteistö, talotekniikka ja korjausrakentamisen asiantuntijoille suunnattu ammattimedia

publico - mediat

Prointerior
www.prointerior.fi

prointerior on arkkitehtuuriin, tilasuunnitteluun ja julkisrakentamiseen erikoistunut sitoutumaton ammattimedia

publico - mediat

Prologistiikka
www.prologistiikka.fi

prologistiikka on korkeatasoinen logistiikka-alan ammattimedia

publico - mediat

Proresto
www.proresto.fi

proresto on korkeatasoinen horeca-alan ammattimedia joka tarjoaa tietoa ja esittelee ratkaisuja ammatillisen osaamisen sekä liiketoiminnan kehittämiseen.

PUBLICO - TEOLLISUUSMEDIAT

Enertec on korkeatasoinen, monikanavainen energiateknologiaan ja vesihuoltoon keskittynyt, vesi- sähkö- ja energia-alan ammattimedia

publico - mediat

Prometalli
www.prometalli.fi

Prometalli on metalli- ja konepajateollisuuden ammattilaisille suunnattu ammattimedia

PUBLICO - INTERNATIONAL MEDIAS

Seatec - Finnish Marinetechnology is a media for professionals, all over the world, working within the marinetechnology industry

Nordicum, established in 1993, presents the leading Finnish companies and projects within Real Estate & Architecture

UUSIMMAT ARTIKKELIT

MAINOSTAJILLE

Autamme asiakkaitamme rakentamaan merkityksellisiä sisältöjä ja kohdentamaan ne oikeille päätöksentekijöille.

Toimialakohtaisesti ja mitattavasti!
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »