mainos_1039

Energiainfra ja uudet energiateknologiat
Energialähteet ja polttoaineet
Energiamarkkinat
Energian tuotanto, jakelu ja varastointi
Energiatehokkuus ja energiansäästö
Energiatuotanto ja -jakelu
Käyttö ja kunnossapito
Rekrytointi ja koulutus
Suunnittelu- ja konsulttipalvelut
Tiedonhallinta, tietojärjestelmät, digitalisaatio
Tuulivoima
Vesitekniikka
Ympäristöteknologia

Energyweek järjestetään vuonna 2024 viikkoa aikaisemmin

artikkelikuva: Energyweek järjestetään vuonna 2024 viikkoa aikaisemmin

Kansainvälisen energiateknologiatapahtuman EnergyWeekin järjestelyt ovat taas täydessä vauhdissa. Vaasan kaupungintalolla järjestettävä tapahtumaviikko järjestetään 11.–14.3.2024 mikä on viikkoa normaalia aikaisemmin. Rekisteröityminen viikon maksuttomiin seminaareihin ja messutapahtumiin on juuri avattu. Neljän päivän aikana kuullaan viimeisimmät uutiset sekä esitellään kiinnostavimmat uudet tapaukset ja innovaatiot energia-alan huippuammattilaisille. EnergyWeek on Pohjoismaiden merkittävin energia-alan verkostoitumis- ja myyntitapahtuma niin paikallisille, kotimaisille kuin ulkomaisillekin vieraille.

EnergyWeekillä vierailijoita odottavat tutut ja tärkeät teemat: energia ja ilmasto, tuuli ja uusiutuva energia, energian varastointi sekä kaasu. Kaikki EnergyWeekin seminaarit ovat englanninkielisiä.

”Aikaisempina vuosina EnergyWeekille on osallistunut yli 7 000 kävijää, ja viikon aikana on järjestetty yli 20 seminaaria, joissa on ollut noin 160 puhujaa. Myös tänä vuonna tapahtumaan odotetaan saapuvan kansainvälisiä vieraita ja puhujia yli 40 maasta”, EnergyVaasan Communications & Brand Manager Kristoffer Jansson kertoo.

Tänä vuonna EnergyWeekillä on 25 seminaarin lisäksi messu tapahtumia, joihin on ilmoittautunut jo lähes 200 näytteilleasettajaa. Ja lisää on tulossa, joten mielenkiintoista seurattavaa ja koettavaa riittää. Näytteilleasettajat vaihtuvat aina päivän teeman mukaan.

Tänä vuonna perinteiset Energy Awardspalkinnot jaetaan päivällä ja päästään jännittämään kenelle jaetaan tämän vuoden energiateknologiaja innovaatiopalkinto.

Vaasanseudun Kehitys Oy / VASEK

EnergyWeek tarjoaa loistavat mahdollisuudet ja puitteet myös verkostoitumiselle, sillä tapahtumaan on varattu erillinen tila verkostoitumisia ja tapaamisia varten – ja verkostoitumisen jatkeena toimii EnergyWeekin kaksi iltatapahtumaa. Tänä vuonna matchmaking ja verkostoituminen ovat keskipisteessä ja kansanvälisiä yritystapaamisia voi varata neljänä eri päivänä.

”Ilmastoasiat ja energiatransitio puhuttavat tänä vuonna varmasti entistä enemmän, vaikka energiatehokkuus ja kestävyys ovat aina olleet EnergyWeekin punaisena lankana. Kannustamme kaikkia osallistujia suosimaan kestävintä mahdollista matkustustapaa saapua Vaasaan, ja suosittelemme ilmastokompensointia. Onneksi hiilineutraalit junayhteydet Vaasaan ovat mainiot, ja Ruotsista on laivayhteys maailman ympäristöystävällisimmällä matkustajalaivalla”, Jansson muistuttaa.

Vaasanseudun Kehitys Oy / VASEK

Vaasa EnergyWeek on parinkymmenen organisaation yhteistyössä järjestämä energiaalan tapahtumaviikko. Järjestelyjen pääkoordinoinnista vastaa EnergyVaasa / Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK. EnergyVaasa on Pohjoismaiden suurin energiateknologiaklusteri, jossa kehitetään kestäviä, päästöjä vähentäviä ja energiaa säästäviä teknologiaratkaisuja. EnergyVaasaan kuuluu yli 180 yritystä, joissa on yhteensä yli 13 000 työntekijää.

Lisätietoja: www.energyweek.fi

Seuraa Publicomedia

Publicomedia uutiskirje

PUBLICO - TOIMIALAMEDIAT

publico - mediat

HR viesti
www.hrviesti.fi

Henkilöstöosaamisen ammattilaisten media, jossa käsitellään henkilöstön kehittämiseen liittyviä ajankohtaisia asioita

publico - mediat

KITA - Kiinteistö & Taloustekniikka
www.kita.fi

KITA on korkeatasoinen kiinteistö, talotekniikka ja korjausrakentamisen asiantuntijoille suunnattu ammattimedia

publico - mediat

Prointerior
www.prointerior.fi

prointerior on arkkitehtuuriin, tilasuunnitteluun ja julkisrakentamiseen erikoistunut sitoutumaton ammattimedia

publico - mediat

Prologistiikka
www.prologistiikka.fi

prologistiikka on korkeatasoinen logistiikka-alan ammattimedia

publico - mediat

Proresto
www.proresto.fi

proresto on korkeatasoinen horeca-alan ammattimedia joka tarjoaa tietoa ja esittelee ratkaisuja ammatillisen osaamisen sekä liiketoiminnan kehittämiseen.

PUBLICO - TEOLLISUUSMEDIAT

Enertec on korkeatasoinen, monikanavainen energiateknologiaan ja vesihuoltoon keskittynyt, vesi- sähkö- ja energia-alan ammattimedia

publico - mediat

Prometalli
www.prometalli.fi

Prometalli on metalli- ja konepajateollisuuden ammattilaisille suunnattu ammattimedia

PUBLICO - INTERNATIONAL MEDIAS

Seatec - Finnish Marinetechnology is a media for professionals, all over the world, working within the marinetechnology industry

Nordicum, established in 1993, presents the leading Finnish companies and projects within Real Estate & Architecture

UUSIMMAT ARTIKKELIT

MAINOSTAJILLE

Autamme asiakkaitamme rakentamaan merkityksellisiä sisältöjä ja kohdentamaan ne oikeille päätöksentekijöille.

Toimialakohtaisesti ja mitattavasti!
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »