mainos_1061

Julkisivut

Ehkäise julkisivun likaantuminen ja vaurioituminen

artikkelikuva: Ehkäise julkisivun likaantuminen ja vaurioituminen

Sikagard®-790 All-In-One Protect -impregnointiaineella voi suojata kaikki huokoiset mineraalipinnat ulkona ja sisällä. Monipuolinen tuote pidentää suojatun pinnan elinkaarta ja helpottaa sen puhtaanapitoa.

Rakennus altistuu jatkuvasti sään ja ympäristön vaikutuksille, mikä voi vaurioittaa rakennusmateriaaleja sekä lyhentää julkisivun ja muiden pintojen käyttöikää. Pintojen suojaaminen erityyppisillä pinnoitteilla tai impregnointiaineilla pidentää rakenteiden elinkaarta ja rakennus säilyy edustavana, mikä nostaa rakennuksen arvoa.

Sika Finland toi viime syksynä Suomen markkinoille Sikagard®-790 All-In-One Protect -impregnointiaineen, joka on kehitetty pintojen suojaamiseen vesipohjaisilta nesteiltä ja öljyiltä. Tuote soveltuu esimerkiksi luonnonkiven, marmorin, terrakotan, savipintojen, kattotiilien, betonin ja sementtirappausten suojaamiseen.

SIKA FINLAND OY AB

Sikagard®-790 All-In-One Protect -impregnointiaineella voi käsitellä kaikki huokoiset pinnat sisällä ja ulkona. Käyttökohteita ovat julkisivut, katot, piha- ja katukivetykset, kivimuurit ja kivijalat, ja sisätiloissa tuotteella voi suojata esimerkiksi kivilaattalattiat tai keittiön välitilan taustalaatat.

”Sikagard®-790 All-In-One Protect on erittäin monipuolinen tuote taloyhtiöiden ja kotitalouksien tarpeisiin. Esimerkiksi laatoitetun terassin tai pation voi helposti suojata kesäkeittiön rasvaroiskeilta tai illanistujaisissa vahingossa läikkyviltä juomilta”, sanoo Sika Finlandin myyntijohtaja Jani Reunanen.

”Impregnointi helpottaa merkittävästi pinnan pitämistä puhtaana. Sikagard®-790 All-In-One Protect ehkäisee lian, pölyn ja kasvustojen tarttumista pintaan. Suojatun pinnan puhdistamiseen ei tarvita vahvoja kemikaaleja, vaan puhdistamiseen riittää pelkkä vesi tai mieto pesuaine, mikä pienentää pinnan huoltamisesta aiheutuvaa ympäristökuormaa”, jatkaa tekninen päällikkö Miika Seger.

Helppokäyttöinen suoja-aine

Uudiskohteessa pinnat kannattaa suojata heti rakennuksen valmistuttua. Olemassa olevan kohteen pintojen suojaamisessa saavutetaan paras lopputulos, kun pinta puhdistetaan ennen suojaamista. Sikagard®-790 All-In-One Protect -impregnointiainetta voi levittää puhdistetulle ja kuivalle pinnalle ympäristön lämpötilan ollessa 5–30 oC.

”Impregnointiaine on erittäin helppokäyttöinen. Levittämiseen ei vaadita erikoistyökaluja, vaan suojattavan pinnan koosta ja ominaisuuksista riippuen Sikagard®-790 All-In-One Protect -impregnointiaineen voi levittää matalapaineruiskulla, telalla tai pensselillä. Ensimmäisen kerroksen kuivahdettua lisätään toinen kerros ja suojaus on valmis”, Seger kuvailee.

”Helppokäyttöisyyden lisäksi Sikagard®-790 All-In-One Protect on todella monikäyttöinen. Yhdellä tuotteella voi suojata käytännössä koko rakennuksen”, lisää Reunanen.

SIKA FINLAND OY AB

Sikagard®-790 All-In-One Protect ei muodosta kalvoa suojattavalle pinnalle eikä muuta pinnan ulkonäköä. Impregnointi ei estä vesihöyryn diffuusiota, joten pinnat säilyttävät alkuperäiset hydrotermiset ja hygroskooppiset ominaisuutensa. Impregnointiaine suojaa myös UV-valolta, joten pinta ei haalistu.

”Sikagard®-790 All-In-One Protect helpottaa lisäksi myös satunnaisten graffitien poistamista. Jos graffitit ovat kuitenkin toistuva ongelma rakennuksen julkisivussa, antaa Sikagard®-850 Clear parhaan suojan graffiteja ja julisteiden kiinnittämistä vastaan”, sanoo Reunanen.

Tutustu tarkemmin rakennuksen pintojen puhdistamiseen ja suojaamiseen sivuillamme:

PIHA-ALUEEN PUHDISTUS JA SUOJAUS

EHKÄISE JULKISIVUN LIKAANTUMINEN JA VAURIOITUMINEN

Teksti: Merja Maukonen

Seuraa Publicomedia

Publicomedia uutiskirje

PUBLICO - TOIMIALAMEDIAT

publico - mediat

HR viesti
www.hrviesti.fi

Henkilöstöosaamisen ammattilaisten media, jossa käsitellään henkilöstön kehittämiseen liittyviä ajankohtaisia asioita

publico - mediat

KITA - Kiinteistö & Taloustekniikka
www.kita.fi

KITA on korkeatasoinen kiinteistö, talotekniikka ja korjausrakentamisen asiantuntijoille suunnattu ammattimedia

publico - mediat

Prointerior
www.prointerior.fi

prointerior on arkkitehtuuriin, tilasuunnitteluun ja julkisrakentamiseen erikoistunut sitoutumaton ammattimedia

publico - mediat

Prologistiikka
www.prologistiikka.fi

prologistiikka on korkeatasoinen logistiikka-alan ammattimedia

publico - mediat

Proresto
www.proresto.fi

proresto on korkeatasoinen horeca-alan ammattimedia joka tarjoaa tietoa ja esittelee ratkaisuja ammatillisen osaamisen sekä liiketoiminnan kehittämiseen.

PUBLICO - TEOLLISUUSMEDIAT

Enertec on korkeatasoinen, monikanavainen energiateknologiaan ja vesihuoltoon keskittynyt, vesi- sähkö- ja energia-alan ammattimedia

publico - mediat

Prometalli
www.prometalli.fi

Prometalli on metalli- ja konepajateollisuuden ammattilaisille suunnattu ammattimedia

PUBLICO - INTERNATIONAL MEDIAS

Seatec - Finnish Marinetechnology is a media for professionals, all over the world, working within the marinetechnology industry

Nordicum, established in 1993, presents the leading Finnish companies and projects within Real Estate & Architecture

UUSIMMAT ARTIKKELIT

MAINOSTAJILLE

Autamme asiakkaitamme rakentamaan merkityksellisiä sisältöjä ja kohdentamaan ne oikeille päätöksentekijöille.

Toimialakohtaisesti ja mitattavasti!
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »