mainos_1060

Kalusteet ja varusteet (kylpyhuone, saniteettitilat)

Piiloasennettavat vesikalusteet viimeistelevät modernin kylpyhuoneen

artikkelikuva: Piiloasennettavat vesikalusteet viimeistelevät modernin kylpyhuoneen

Piiloasennettavilla suihku- ja hanaratkaisuilla luodaan kylpyhuoneeseen viimeistelty ilme. Tyylikkäät kylpyhuonekalusteet täydentävät kokonaisuuden. Tämän päivän vesi- ja kylpyhuonekalusteiden design on monimuotoista ja mahdollistaa yksilöllisen sisustuksen.

”Piiloasennettavat vesikalusteratkaisut antavat kylpyhuoneen sisustukseen uusia mahdollisuuksia ja ovat estetiikaltaan skandinaavisen minimalistisia ja viehättäviä. Kokonaisuuden voi kustomoida juuri sellaiseksi kuin haluaa”, sanoo LVI-tuotteiden tuoteryhmäpäällikkö Atte Rantanen Laattapiste-Pukkila Oy:stä.

Laattapiste-Pukkilan monipuoliseen tarjontaan kuuluvien ylellisten GROHE- ja AXOR-designmerkkien tuotevalikoimaan sisältyy erilaisia suihku-, ammehana-, allashana- ja bidéhanaratkaisuja.

Laattapiste Oy

Yksilölliset valinnat saavat näkyä kylpyhuoneen sisustuksessa. Muotoilu on monipuolista: GROHEn ja AXORin tuoteperheisiin sisältyy niin kaarevaa, kulmikasta kuin kulmista pyöristettyäkin muotoilua.

”Piiloasennettavien suihku- ja hanatuotteiden värivalikoima on laaja ja sisältää muun muassa kromin, mattamustan sekä kiiltävänä ja harjattuna messingin, kuparin, teräksen ja mustan. Viime aikoina kupari on alkanut olla suosittu valinta mattamustan ja messingin rinnalla”, kuvailee Rantanen.

Suihkuratkaisujen muotokieli ja sävyvalikoima jatkuu allashanoissa, joita on saatavilla vipukahvallisena sekä kosketusvapaana.

Laattapiste Oy

Joustavuutta suunnitteluun

Piiloasennettu suihku nostaa suihkukokemuksen uudelle tasolle. Kokemuksesta voi tehdä entistäkin rentouttavamman valitsemalla yksitoimisen sadesuihkun sijasta suihkun, jossa on myös hierova suihkumuoto.

”Toiminnallisuudeltaan ja mukautettavuudeltaan piiloasennettavat ratkaisut ovat omaa luokkaansa. Suihkulautanen voidaan asentaa kattoon tai seinään, ja kokonaisuutta voi täydentää suihkusetillä. Eri toiminnallisuudet, kuten yläsuihku, käsisuihku, ammeen täyttöputki ja pintaosa voidaan sijoitella vapaasti seinärakenteiden antamissa rajoissa”, kertoo Rantanen.

Samalla pintaosalla ohjataan kaikkia kokonaisuuteen liitettyjä suihkuja ja hanoja. Pintaosaan voi valita joko kääntämällä tai painamalla toimivat nappiohjaimet tai vipukahvat.

Laattapiste Oy

Sopii uudis- ja remonttikohteisiin

Piiloasennettavissa ratkaisuissa hanavalmistajan runko-osa asennetaan ruostumattomasta teräksestä valmistettuun piiloasennuskoteloon, joka kiinnitetään runkokoolauksen väliin. Seinänsisäisen ratkaisun voi asentaa uudiskohteeseen tai kylpyhuonetta remontoitaessa.

”Seinänsisäinen tekniikka asennetaan siten, että mahdolliset vuodot ohjautuvat suojaputken ja piiloasennuskoteloiden avulla näkyviin”, Rantanen sanoo.

Laadukkaat GROHE- ja AXOR-tuotteet on suunniteltu Suomen vesikalustevaatimusten mukaisesti. Tarpeiden mukaisen kokonaisuuden voi koostaa valmiista paketeista, jolloin kaikki osat sopivat saumattomasti toisiinsa.

Laattapiste Oy

Täydennä tyyli yksilöllisillä kalusteilla

Laattapiste-Pukkilan tarjoamat Dansani-kylpyhuonekalusteet sopivat käytettäväksi sekä piiloasennettavien että perinteisten hanojen kanssa. Tanskalaisen Dansanin kylpyhuonekalustesarjat saa toukokuussa kampanjahintaan.

”Dansani on kylpyhuonekalusteiden pitkän linjan ammattilainen, joka ottaa suunnittelussa huomioon pohjoismaiset tarpeet. Dansani tuo sisustukseen valtavasti vaihtoehtoja. Värivalikoima on todella runsas: monia kylpyhuonekalustesarjoja saa kaikissa NCS-värikartan sävyissä”, kertoo kylpyhuonekalusteiden tuoteryhmäpäällikkö Petri Rannikko Laattapiste-Pukkilasta.

Dansanin kylpyhuonekalusteiden laadukkuus näkyy harkituissa yksityiskohdissa. Esimerkiksi peilien ja peilikaappien korkealaatuisen valaistuksen värilämpötilaa voi säätää. Käytettävyyden parantamiseksi valaisimet voidaan varustaa laitepariohjauksella.

Lue lisää kylpyhuoneen sisustuksesta osoitteessa: laattapiste.fi

Teksti: Merja Maukonen

LUE MYÖS

Seuraa Publicomedia

Publicomedia uutiskirje

PUBLICO - TOIMIALAMEDIAT

publico - mediat

HR viesti
www.hrviesti.fi

Henkilöstöosaamisen ammattilaisten media, jossa käsitellään henkilöstön kehittämiseen liittyviä ajankohtaisia asioita

publico - mediat

KITA - Kiinteistö & Taloustekniikka
www.kita.fi

KITA on korkeatasoinen kiinteistö, talotekniikka ja korjausrakentamisen asiantuntijoille suunnattu ammattimedia

publico - mediat

Prointerior
www.prointerior.fi

prointerior on arkkitehtuuriin, tilasuunnitteluun ja julkisrakentamiseen erikoistunut sitoutumaton ammattimedia

publico - mediat

Prologistiikka
www.prologistiikka.fi

prologistiikka on korkeatasoinen logistiikka-alan ammattimedia

publico - mediat

Proresto
www.proresto.fi

proresto on korkeatasoinen horeca-alan ammattimedia joka tarjoaa tietoa ja esittelee ratkaisuja ammatillisen osaamisen sekä liiketoiminnan kehittämiseen.

PUBLICO - TEOLLISUUSMEDIAT

Enertec on korkeatasoinen, monikanavainen energiateknologiaan ja vesihuoltoon keskittynyt, vesi- sähkö- ja energia-alan ammattimedia

publico - mediat

Prometalli
www.prometalli.fi

Prometalli on metalli- ja konepajateollisuuden ammattilaisille suunnattu ammattimedia

PUBLICO - INTERNATIONAL MEDIAS

Seatec - Finnish Marinetechnology is a media for professionals, all over the world, working within the marinetechnology industry

Nordicum, established in 1993, presents the leading Finnish companies and projects within Real Estate & Architecture

UUSIMMAT ARTIKKELIT

MAINOSTAJILLE

Autamme asiakkaitamme rakentamaan merkityksellisiä sisältöjä ja kohdentamaan ne oikeille päätöksentekijöille.

Toimialakohtaisesti ja mitattavasti!
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »