mainos_1060

Käyttö ja kunnossapito (Kunnossapitopalvelut, Siivous ja puhtaanapito)

Teollisuuskattilat puhtaaksi ilman tuotantokatkosta

artikkelikuva: Teollisuuskattilat puhtaaksi ilman tuotantokatkosta

Teollisuuskattiloiden säännöllinen ajon aikainen puhdistaminen varmistaa, että tuotantokapasiteetti pysyy korkealla tasolla. PressureWave+ puhdistaa kattilat, siilot ja sähkösuodattimet tehokkaasti ja turvallisesti ilman tuotantokatkoksia.

PressureWave+™ on puhdistusmenetelmä, jolla kattilat voidaan puhdistaa käytön aikana, joten puhdistamiseen ei vaadita huoltoseisokkia. Kun kattilaa puhdistetaan ajon aikana, voidaan kattilaa ajaa tuotannon kannalta optimaalisella tasolla seuraavaan vuosihuoltoon saakka.

”Säännöllinen ajon aikainen puhdistaminen parantaa kattilan hyötysuhdetta, pidentää sen tehokasta toiminta-aikaa sekä vähentää laitoksen alasajopäiviä. PressureWave+ nopeuttaa vuosihuollon yhteydessä tehtäviä puhdistustöitä ja lyhentää huoltoseisokkia”, sanoo Delete Finlandin puhdistuspalvelujen työnjohtaja Jesse Rulja.

Delete Finland Oy

Patentoitu PressureWave+™ on Bang & Clean AG.n huippuunsa kehittämä räjähdeaineeton, happi-etaaniseoksen avulla toteutettava puhdistusmenetelmä, jota Delete Finland tarjoaa Suomessa ja muissa Pohjoismaissa yksinoikeudella.

PressureWave+-puhdistusmenetelmästä on kertynyt jo yli kahden vuosikymmenen vankka kokemus eri puolilla maailmaa sijaitsevissa teollisuuskohteissa. Delete Finlandilla on Pohjoismaissa menetelmästä jo lähes vuosikymmenen kokemus.

Delete Finland Oy

Kaasujen määrää voidaan säädellä erittäin tarkasti

PressureWave+™ perustuu happi-etaaniseoksen räjäytyksen tuottamaan paineaaltoon: erikoisvalmisteiseen muovilla päällystettyyn paperipussiin johdettu kaasuseos räjäytetään hallitusti. Tuhkaa ja muuta kiintoainesta seinämistä irrottava menetelmä sopii jätteenpolttokattiloiden, sooda- ja biomassakattiloiden, savukaasukanavien, sähkösuodattimien ja erityyppisten siilojen puhdistukseen.

”Menetelmä on räjähdeaineista poiketen kehitetty puhdistamiseen, ei tuhoamiseen. Menetelmän turvallisuutta puhdistettaville laitteille on tutkittu huippuyliopistoissa tehdyissä objektiivisissa tutkimuksissa. PressureWave+™ on todettu turvalliseksi puhdistettaville laitteille olipa kyseessä kattila tai herkkä sähkösuodin”, sanoo Delete Finlandin myynti- ja markkinointijohtaja Dan-Olof Palm.

Ennen happi-etaaniseoksen räjäyttämistä Delete Finland suorittaa kohteessa tarkat turvatarkastukset. PressureWave+-koneiston automatisoidut anturit mittaavat olosuhteita tarkasti, eikä räjäytys ole mahdollista, mikäli koneisto havaitsee pienenkään turvallisuuspoikkeaman.

PressureWave+ sopii käytettäväksi myös vuosihuollon esitöinä. Menetelmä irrottaa kiintoaineksen puhdistettavan kohteen pinnoilta, jolloin työskentely on turvallisempaa.

Delete Finland Oy
Soodakattilan sähkösuodattimen tuloverho ennen ja jälkeen puhdistuksen.

Puhdasta muutamassa tunnissa

PressureWave+™-menetelmää kehitetään jatkuvasti. Uusimpana innovaationa on etäohjattava ja älykkäämpi koneikko, jonka avulla käytettävien kaasujen määrää voidaan säätää erittäin tarkasti. Näin puhdistustehoa voidaan hienosäätää tarpeen mukaisesti puhdistuksen aikana.

Uusi koneikko on myös edeltäjäänsä kevyempi ja tehokkaampi. Työn sujuvoituminen on nopeuttanut ja tehostanut puhdistusprosessia entisestään: PressureWave+:n läpimenoajat ovat tehostuneet yli 20 prosenttia, ja tavallisesti puhdistukset kestävät kolmesta viiteen tuntia kohteesta riippuen.

Delete Finland Oy
Leijupetikattilan tertiääritulistin ennen ja jälkeen puhdistuksen.

”Tuotamme asiakkaalle aina raportin, joka sisältää valokuvat kohteesta ennen puhdistamista ja puhdistamisen jälkeen. Kattavaan raporttiin kootaan yksityiskohtaiset tiedot puhdistusprosessista”, kertoo Palm.

”Kehitämme puhdistusprosessia ja analysoimme yhteistyössä asiakkaan kanssa puhdistustuloksia pitkällä aikajänteellä. Jos kattila on esimerkiksi huomattavasti puhtaampi tai likaisempi kuin edellisellä kerralla, pohdimme mahdollisia syitä poikkeamaan”, Rulja sanoo.

Lue lisää ainutlaatuisesta PressureWave+-puhdistusmenetelmästä osoitteessa: delete.fi

Teksti: Merja Maukonen

Seuraa Publicomedia

Publicomedia uutiskirje

PUBLICO - TOIMIALAMEDIAT

publico - mediat

HR viesti
www.hrviesti.fi

Henkilöstöosaamisen ammattilaisten media, jossa käsitellään henkilöstön kehittämiseen liittyviä ajankohtaisia asioita

publico - mediat

KITA - Kiinteistö & Taloustekniikka
www.kita.fi

KITA on korkeatasoinen kiinteistö, talotekniikka ja korjausrakentamisen asiantuntijoille suunnattu ammattimedia

publico - mediat

Prointerior
www.prointerior.fi

prointerior on arkkitehtuuriin, tilasuunnitteluun ja julkisrakentamiseen erikoistunut sitoutumaton ammattimedia

publico - mediat

Prologistiikka
www.prologistiikka.fi

prologistiikka on korkeatasoinen logistiikka-alan ammattimedia

publico - mediat

Proresto
www.proresto.fi

proresto on korkeatasoinen horeca-alan ammattimedia joka tarjoaa tietoa ja esittelee ratkaisuja ammatillisen osaamisen sekä liiketoiminnan kehittämiseen.

PUBLICO - TEOLLISUUSMEDIAT

Enertec on korkeatasoinen, monikanavainen energiateknologiaan ja vesihuoltoon keskittynyt, vesi- sähkö- ja energia-alan ammattimedia

publico - mediat

Prometalli
www.prometalli.fi

Prometalli on metalli- ja konepajateollisuuden ammattilaisille suunnattu ammattimedia

PUBLICO - INTERNATIONAL MEDIAS

Seatec - Finnish Marinetechnology is a media for professionals, all over the world, working within the marinetechnology industry

Nordicum, established in 1993, presents the leading Finnish companies and projects within Real Estate & Architecture

UUSIMMAT ARTIKKELIT

MAINOSTAJILLE

Autamme asiakkaitamme rakentamaan merkityksellisiä sisältöjä ja kohdentamaan ne oikeille päätöksentekijöille.

Toimialakohtaisesti ja mitattavasti!
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »