mainos_1090

Sisäpinnat ja tilaosat (akustoinnit, alakatot)

Akustiikkafleece tehostaa puukuitulevyn äänen absorptiota

artikkelikuva: Akustiikkafleece tehostaa puukuitulevyn äänen absorptiota

Toiminnallisuus yhdistyy estetiikkaan akustiikkafleecellä varustetuissa Heradesign Alpha+ -puukuituakustiikkaratkaisuissa. Heradesign Alpha+ -akustiikkalevyjen tuotekehityksessä on panostettu tehokkaaseen äänen absorptioon ja helppoon asennettavuuteen.

Tilan käyttötarkoitukseen sopivat akustiikkatuotteet vähentävät tilan meluisuutta ja parantavat huomattavasti tilan viihtyisyyttä. Puukuitupohjaiset akustiikkaratkaisut sopivat erinomaisesti tiloihin, joissa vaaditaan tehokasta äänen absorptiota ja joissa halutaan tehokkaasti vähentää jälkikaiunta-aikaa.

Knauf Oy:n puumagnesiittilevyjen valikoima laajeni viime vuonna, kun Knauf toi Suomen markkinoille akustisilta ominaisuuksiltaan erinomaiset Heradesign Alpha+ -tuotteet. Heradesign Alpha+ -tuoteperhe sopii sisätilojen seinä- ja kattoverhouksiin sekä katettuihin ulkotiloihin.

Knauf Oy

”Heradesign Alpha+ - tuotteiden avulla voidaan hallita äänen kaiuntaa ja heijastumista, jolloin puheäänen erottuminen helpottuu ja tilassa oleskelu on miellyttävää. Niillä voidaan luoda rauhallinen ääniympäristö myös kaikuisiin tiloihin, joissa on paljon kovia pintoja. Tuotteet sopivat muun muassa kouluihin, päiväkoteihin, liikunta- ja urheilutiloihin, toimitiloihin, hotelleihin ja ravintoloihin”, kertoo Knauf Oy:n akustiikkatuotteiden myyntipäällikkö Artur Vanamo.

Luonnonmateriaaleista valmistetut magnesiittisidonnaiset puukuituratkaisut ovat kestäviä tuotteita, sillä sitkeä magnesiitti ei riko puun solurakennetta. Heradesign Alpha+ -tuotteet sopivatkin myös kovan kulutuksen tiloihin. Jo 25 millimetrin paksuiset puukuitulevyt ovat palloiskunkestäviä.

Knauf Oy

Akustiikkafleece absorboi ääntä tehokkaasti

Heradesign Alpha+ -levyjen tehokas äänenabsorptio perustuu puumagnesiittipaneelin taakse kiinnitettyyn akustiikkafleeceen. Rakenteeltaan huokoinen akustiikkafleece absorboi ääntä ja vähentää kaikua.

Knauf Oy

Ohuen akustiikkafleecen ansiosta Heradesign Alpha+ absorboi ääntä huomattavasti tehokkaammin kuin saman paksuinen puukuitulevy, jossa ei ole käytetty fleeceä. Esimerkiksi jo 25 millimetrin paksuisilla Heradesign Superfine Alpha+ -levyillä saavutetaan absorptioluokka A.

Erinomaisten akustisten ominaisuuksiensa lisäksi Heradesign Alpha+ -akustiikkapaneelien tuotekehityksessä on panostettu helppoon asennettavuuteen. Akustiikkafleecen ansiosta puukuitulevyn taakse ei tarvitse asentaa erikseen äänenvaimennusvillaa, joten akustiikkapaneelien asentaminen on vaivatonta ja kustannustehokasta.

”Erillisen akustiikkavillan asentaminen hidastaa monien seinään ruuvattavien puukuituratkaisujen asentamista. Heradesign Alpha+ -levyt voidaan kiinnittää ruuvaamalla suoraan koolaukseen, ja akustiikkaratkaisu on valmis”, kuvailee Vanamo.

Knauf Oy

Monipuolisia vaihtoehtoja sisustukseen

Heradesign Alpha+ -levyjä on saatavilla erilaisilla pintarakenteilla ja eri paksuuksilla, joten jokaiseen tilaan löytyy sopiva tuote. Tuotteet sopivat erilaisiin sisustusratkaisuihin useiden saatavilla olevien reunamuotojen ja laajan värivalikoiman ansiosta: tuotteita on saatavilla kaikissa RAL-värikartan sävyissä.

Knauf Oy

”Heradesign Alpha+ -ratkaisut on otettu vastaan innostuneesti. Monipuoliset sisustukselliset mahdollisuudet sekä helpon asennettavuuden tuoma kustannustehokkuus kiinnostavat niin suunnittelijoita, urakoitsijoita kuin tilaajiakin”, Vanamo kertoo.

Knauf Oy

Heradesign Alpha+ -tuotteet ovat M1-luokiteltuja, ja tuoteperheen akustiikkalevyjä on saatavilla myös A2-paloluokituksella. Akustiikkalevyjen puhtaanapitoon riittää kevyt harjaaminen tai imurointi.

Lue lisää laadukkaista ja monipuolisista akustiikkaratkaisuista osoitteessa: knauf.com/fi-FI

Teksti: Merja Maukonen

Seuraa Publicomedia

Publicomedia uutiskirje

PUBLICO - TOIMIALAMEDIAT

publico - mediat

HR viesti
www.hrviesti.fi

Henkilöstöosaamisen ammattilaisten media, jossa käsitellään henkilöstön kehittämiseen liittyviä ajankohtaisia asioita

publico - mediat

KITA - Kiinteistö & Taloustekniikka
www.kita.fi

KITA on korkeatasoinen kiinteistö, talotekniikka ja korjausrakentamisen asiantuntijoille suunnattu ammattimedia

publico - mediat

Prointerior
www.prointerior.fi

prointerior on arkkitehtuuriin, tilasuunnitteluun ja julkisrakentamiseen erikoistunut sitoutumaton ammattimedia

publico - mediat

Prologistiikka
www.prologistiikka.fi

prologistiikka on korkeatasoinen logistiikka-alan ammattimedia

publico - mediat

Proresto
www.proresto.fi

proresto on korkeatasoinen horeca-alan ammattimedia joka tarjoaa tietoa ja esittelee ratkaisuja ammatillisen osaamisen sekä liiketoiminnan kehittämiseen.

PUBLICO - TEOLLISUUSMEDIAT

Enertec on korkeatasoinen, monikanavainen energiateknologiaan ja vesihuoltoon keskittynyt, vesi- sähkö- ja energia-alan ammattimedia

publico - mediat

Prometalli
www.prometalli.fi

Prometalli on metalli- ja konepajateollisuuden ammattilaisille suunnattu ammattimedia

PUBLICO - INTERNATIONAL MEDIAS

Seatec - Finnish Marinetechnology is a media for professionals, all over the world, working within the marinetechnology industry

Nordicum, established in 1993, presents the leading Finnish companies and projects within Real Estate & Architecture

UUSIMMAT ARTIKKELIT

MAINOSTAJILLE

Autamme asiakkaitamme rakentamaan merkityksellisiä sisältöjä ja kohdentamaan ne oikeille päätöksentekijöille.

Toimialakohtaisesti ja mitattavasti!
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »