mainos_1060

Sisäpinnat ja tilaosat (kivi, laatta, tiili)

Kivikomposiitti tuo seinälevyihin uusia ominaisuuksia

artikkelikuva: Kivikomposiitti tuo seinälevyihin uusia ominaisuuksia

Kivikomposiitista valmistetut innovatiiviset Rocko Wall Tiles -sisustuslevyt ovat notkeita sekä iskun- ja vedenkestäviä. Monipuolinen kuosivalikoima mahdollistaa eri tyylisten sisustusten luomisen niin koteihin kuin puolijulkisiin ja julkisiin tiloihinkin.

Rocko Wall Tiles -sisustuslevyllä voi luoda näyttäviä sisustusverhouksia sekä koteihin että hotelleihin, kahviloihin ja toimitiloihin ja muihin sisätiloihin.

Sisustuslevyjen laadukas design ja monipuoliset ominaisuudet mahdollistavat sisätilojen viimeistelyn tyylikkäästi ja kustannustehokkaasti. Rocko Wall Tiles -sisustuslevyt valmistetaan uudella SPC- eli Stone Plastic Composite -teknologialla.

kuva

Rocko Wall Tiles -sisustuslevyt ovat kivikomposiittia, joka koostuu 70-prosenttisesti luonnonmarmorista. Marmorijauhe, PVC ja stabilointiaine muodostavat vahvan, kestävän ja vesitiiviin materiaalin”, kertoo Aila Saharinen, joka vastaa arkkitehtonisten tuotteiden yritysmyynnistä Hartmanilla.

Kotimainen perheyritys Hartman juhli viime vuonna 160-vuotista toimintaansa rautakauppa-alalla. Vaasassa toimintansa aloittanut Hartman tarjoaa monipuolisesti materiaaleja ja tarvikkeita rakennus- ja sisustusalojen tarpeisiin.

Hartmanin kivijalkamyymälät sijaitsevat Vaasassa, Seinäjoella Kokkolassa, Pietarsaaressa, Espoossa ja Tampereella, ja lisäksi verkkokauppa palvelee koko maassa sekä rakennusalan ammattilaisia että kuluttajia.

Hartman on vahva ja luotettava kumppani, joka tarjoaa sisustus-, suunnittelu- ja rakennusalan ammattilaisille myös konsultointipalveluja ominaisuuksiltaan parhaiden mahdollisten tuotteiden valitsemiseksi.

kuva

Uusi innovaatio monipuoliseen sisustukseen

Kronospanin valmistamat Rocko Wall Tiles -sisustuslevyt täydentävät Hartmanin seinäverhoilutuotteiden valikoimaa. Rocko Wall Tiles -sisustuslevyt tuotiin markkinoille vuonna 2021, ja uusi innovatiivinen tuote on otettu hyvin vastaan Euroopassa.

”Olemme parhaillaan lanseeraamassa Rocko Wall Tiles -levyjä Suomeen. Otamme Rocko Wall Tiles -seinälevyt varastotuotevalikoimaamme, joten sisustuslevyjä saa helposti ja nopeasti myymälöistämme ja verkkokaupastamme”, Saharinen sanoo.

kuva

Seinälevyt sopivat niin uudiskohteisiin kuin remontoitavienkin kohteiden sisustuksen tuomiseen nykypäivään. Rocko Wall Tiles antaa mahdollisuuksia kaikkien seinäpintojen sisustukseen. Levyillä voidaan toteuttaa sekä yhtenäisiä pintoja että katseen vangitsevia yksityiskohtia.

Sisustuslevyjen visuaalinen ilme luodaan digitaalisella tulostamisella, jonka avulla voidaan tuottaa erittäin yksityiskohtaisia kuoseja. Rocko Wall Tiles -levyjen kuosivalikoima sisältää metalli-, puu- ja luonnonkivikuviointeja sekä kasviaiheita, joten sisustuslevyillä voi toteuttaa monipuolisesti eri tyylisiä sisustuksia.

Rocko Wall Tiles -sisustuslevyt on viimeistelty UV-suojauksella, joten levyjen vivahteikkaat sävyt ja kuosit säilyvät kauniina vuodesta toiseen myös auringonvalolle alttiina olevissa tiloissa.

kuva

Vedenpitävä, iskunkestävä ja hygieeninen materiaali

Rocko Wall Tiles -sisustuslevyt ovat innovatiivisen kivikomposiittirakenteensa ansiosta vesitiiviitä, iskunkestäviä ja kestävät kulutusta. Naarmuuntumiselta suojaava pintakerros on erittäin kestävä.

”Rocko Wall Tiles on 100-prosenttisesti vedenpitävä, joten se sopii muiden huonetilojen lisäksi myös kylpyhuoneisiin. Kivikomposiitti ei laajene eikä supistu eri lämpötiloissa tai kosteusolosuhteissa, joten sisustuslevyt ovat mittapysyviä”, Saharinen kertoo.

Sisustuslevyjen pinta hylkii likaa, joten levyt ovat hygieenisiä ja ne on helppoa pitää puhtaana. Pinnan likaa hylkiviä ominaisuuksia kehitettäessä huomiota on kiinnitetty sekä kotien että julkisten tilojen tarpeisiin.

Esimerkiksi voimakkaasti värjäävät juomat, kuten kahvi, tee tai punaviini, eivät imeydy Rocko Wall Tilesiin eikä niistä jää seinälevyihin pysyviä tahroja. Puhdistamista helpottaa levyjen puhdistukseen suunniteltu Rocko Tiles cleaning agent, joka irrottaa lian ja kalkin levyjen pintaa vahingoittamatta.

kuva

Taipuisat levyt on helppo asentaa

Rocko Wall Tiles -seinälevyt muistuttavat ulkonäöltään isokokoisia keraamisia tai luonnonkivilaattoja, mutta ovat notkeutensa ansiosta huomattavasti helpompia ja nopeampia asentaa. Taipuisat levyt on helppoa kuljettaa asennuskohteeseen kapeidenkin käytävien kautta.

”Rocko Wall Tiles on erinomainen vaihtoehto suurikokoisille laatoille. Tällä hetkellä keraamisissa laatoissa jäljitellään usein luonnonkiven ilmettä. Rocko Wall Tilesilla voidaan toteuttaa haluttu visuaalinen ilme, mutta materiaalina seinälevyt ovat laattoja kevyempiä ja joustavampia”, kuvailee Saharinen.

Rocko Wall Tiles -seinälevyt asennetaan liimaamalla. Sopiva liima valitaan huonetilan ja käyttötarkoituksen mukaisesti. Rocko Wall Tiles -sisustuslevyjen alustaksi sopivat monet pintamateriaalit, kuten betoni, keraaminen laatta, kipsilevy ja vaneri.

”Remonttikohteissa vanhaa pintamateriaalia ei tarvitse poistaa. Esimerkiksi kylpyhuoneremonttia tehdessä levyt voi halutessaan asentaa vanhan kaakelin pintaan, mikäli vedeneristykset ovat asianmukaisessa kunnossa”, kertoo Saharinen.

Rocko Wall Tiles -seinälevyt ovat mitoiltaan 2 800 x 1 230 millimetrin kokoisia ja 4 millimetrin paksuisia. Seinälevy yltää katosta lattiaan suurimmassa osassa kohteita, joten Rocko Wall Tiles mahdollistaa huonekorkeudeltaan yhtenäisten sisustuspintoja toteuttamisen.

”Täysi huonekorkeus saavutetaan ilman vaakasuuntaisia saumoja. Kevyiden levyjen käsittely on helppoa ja asentaminen nopeaa”, sanoo Saharinen.

kuva

Kaarevienkin pintojen toteutus onnistuu

Seinälevyjä on helppoa leikata ja työstää haluttuun kokoon ja muotoon. Notkea rakenne mahdollistaa myös kaarevien pintojen päällystämisen.

Esimerkiksi kylpylöissä Rocko Wall Tilesilla voidaan päällystää vaikkapa kaarevapintaisia penkkejä tai muita istuimia. Rocko Wall Tiles -levyjen pinta tuntuu kosketettaessa lämpimältä ja sileältä, joten istuin on miellyttävän tuntuinen.

Asentamiseen on tarjolla useita erilaisia Rocko Wall Tilesin kanssa yhteensopivia profiileja kuten sisä- ja ulkokulmaprofiilit sekä c- ja t-profiilit. Kaikkia profiileja on saatavilla mustina, valkoisina ja hopeanvärisinä.

Kronospan tarjoaa lisäksi Rocko Wall Tiles -levyjen saumojen viimeistelyyn mattasilikonia, jota saa mustana, harmaana, valkoisena, beigenä ja suklaanruskeana.

Tutustu seinälevyihin osoitteessa: www.hartman.fi/rocko-wall-tiles

Teksti: Merja Maukonen

Seuraa Publicomedia

Publicomedia uutiskirje

PUBLICO - TOIMIALAMEDIAT

publico - mediat

HR viesti
www.hrviesti.fi

Henkilöstöosaamisen ammattilaisten media, jossa käsitellään henkilöstön kehittämiseen liittyviä ajankohtaisia asioita

publico - mediat

KITA - Kiinteistö & Taloustekniikka
www.kita.fi

KITA on korkeatasoinen kiinteistö, talotekniikka ja korjausrakentamisen asiantuntijoille suunnattu ammattimedia

publico - mediat

Prointerior
www.prointerior.fi

prointerior on arkkitehtuuriin, tilasuunnitteluun ja julkisrakentamiseen erikoistunut sitoutumaton ammattimedia

publico - mediat

Prologistiikka
www.prologistiikka.fi

prologistiikka on korkeatasoinen logistiikka-alan ammattimedia

publico - mediat

Proresto
www.proresto.fi

proresto on korkeatasoinen horeca-alan ammattimedia joka tarjoaa tietoa ja esittelee ratkaisuja ammatillisen osaamisen sekä liiketoiminnan kehittämiseen.

PUBLICO - TEOLLISUUSMEDIAT

Enertec on korkeatasoinen, monikanavainen energiateknologiaan ja vesihuoltoon keskittynyt, vesi- sähkö- ja energia-alan ammattimedia

publico - mediat

Prometalli
www.prometalli.fi

Prometalli on metalli- ja konepajateollisuuden ammattilaisille suunnattu ammattimedia

PUBLICO - INTERNATIONAL MEDIAS

Seatec - Finnish Marinetechnology is a media for professionals, all over the world, working within the marinetechnology industry

Nordicum, established in 1993, presents the leading Finnish companies and projects within Real Estate & Architecture

UUSIMMAT ARTIKKELIT

MAINOSTAJILLE

Autamme asiakkaitamme rakentamaan merkityksellisiä sisältöjä ja kohdentamaan ne oikeille päätöksentekijöille.

Toimialakohtaisesti ja mitattavasti!
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »