mainos_1053

Sisäpinnat ja tilaosat (kivi, laatta, tiili, lattiat ja päällysteet)

Luksusta sisustukseen innovatiivisilla porcellanato-laatoilla

artikkelikuva: Luksusta sisustukseen innovatiivisilla porcellanato-laatoilla

Ylellisillä, pastellisen utuisilla Archisalt-laatoilla voi tuoda sisustukseen unenomaisuutta. Archisalt-laattojen innovatiivinen CROSS-pinta tuntuu sileältä, mutta nanopartikkeleiden ansiosta se ei ole märkänäkään liukas. Archisalt sopii kaikkiin sisätiloihin sekä katettuihin ulkotiloihin.

Erittäin kestävät porcellanato-laatat antavat lukemattomia mahdollisuuksia erilaisten tilojen toteutukseen. Viime keväänä lanseerattu Pukkila Archisalt -laattasarja tuo sisustukseen unenomaisuutta. Utuisen pastellisävyisten porcellanato-laattojen kuviointiin on otettu vaikutteita erilaisista suolakivilaaduista.

”Vivahteikkaan ulkonäkönsä ansiosta Archisalt-laatat ovat kuin taideteoksia. Tuotesarjan värivaihtoehdoista löytyy vaihtoehtoja niin ajattoman ilmeen kuin tämän hetken sisustustrendienkin toteuttamiseen. Esimerkiksi sinisen, vihreän ja violetin sävyiset laatat sopivat nykytrendiin”, sanoo Pukkilan laatupäällikkö Maarit Merinen.

Vuodenvaihteessa Laattapisteen kanssa yhdistynyt Pukkila on keraamisten tuotteiden asiantuntija. Tänä vuonna 149 vuotta täyttävä Pukkila tuntee pitkän kokemuksensa ansiosta rakennusalan ammattilaisten tarpeet.

Pukkila Oy Ab

Archisalt on monipuolinen sisustustuote

Archisalt on saanut erittäin hyvän vastaanoton arkkitehdeiltä ja suunnittelijoilta. Kulutusta kestävät Archisalt-laatat tuovat ylellisyyttä niin koteihin kuin hotelleihin, ravintoloihin, kahviloihin ja toimitiloihin.

Archisalt-laattojaon saatavilla viidessä eri koossa, ja laatat sopivat sekä lattioihin että seiniin. Lisäksi tuoteperheeseen kuuluu jalkalistoja ja askelmalaattoja, joiden avulla voidaan toteuttaa viimeistelty ja visuaalisesti yhdenmukainen kokonaisuus.

”Archisaltin tekniset ja visuaaliset ominaisuudet ovat huippuluokkaa. Tuotesarja on ylellinen, mutta kustannuksiltaan kohtuullinen. Uskon, että sarja tulee olemaan pitkäikäinen”, Merinen sanoo.

Pukkila Oy Ab

Sileä CROSS-pinta ei ole liukas

Keraamisten laattojen valmistustekniikka on kehittynyt huimasti vuosikymmenten saatossa, ja uusilla tekniikoilla ja kehittyneillä materiaaleilla voidaan tuoda laattoihin innovatiivisia ominaisuuksia. Archisalt-sarjan laattoja on saatavilla uudella himmeällä CROSS-pinnalla sekä kiillotetulla LUX-pinnalla.

”CROSS-pinta tuntuu kosketettaessa samettisen pehmeältä. Vieri vieressä olevat nanopartikkelit muodostavat sileän pinnan, johon lika ei kerry, joten laatat ovat hygieenisiä ja helppoja puhdistaa”, sanoo Merinen.

Pinta perustuu nano-granilia-teknologiaan: laatta päällystetään halkaisijaltaan alle 0,075 millimetrin kokoisilla korundipartikkeleilla. Karheusluokaltaan CROSS-pinta on R11/C, joten laatat sopivat kaikkien sisätilojen lisäksi katettuihin ulkotiloihin.

”Nanometristen partikkelien ansiosta CROSS-pinta ei ole märkänäkään liukas, joten Archisalt-laatoilla voi luoda yhtenäisen sisustuksen esimerkiksi kylpylän kaikkiin tiloihin aulasta pukuhuoneisiin ja suihkutiloihin”, Merinen kertoo.

Pukkila Oy Ab

Pitkäikäinen tuote on ekologinen

Kierrätysmateriaalien osuus tuotesarjassa on 25 prosenttia, ja tehtaalla noudatetaan tiukkoja ympäristövaatimuksia.

”Tehtaalla prosessivedet puhdistetaan ja kierrätetään, valmistuksessa syntyvät sivuvirrat hyödynnetään ja energianlähteenä hyödynnetään maakaasua ja aurinkoenergiaa”, Merinen sanoo.

Kestävien laattojen laskennallinen elinkaari on noin 50-60 vuotta. Käyttöikänsä lopuksi laatat voidaan hyödyntää maanrakennusaineena.

Tutustu Archisalt-sarjaan täällä!

Pukkila ja Laattapiste ovat yhdistyneet ja uuden yrityksen nimi 1.5.2023 alkaen on Laattapiste-Pukkila Oy. Yhdistymisen myötä sekä kuluttaja- että ammattiasiakkaat löytävät entistäkin laajemmasta valikoimasta kaiken tarvitsemansa remontointiin ja rakentamiseen saman katon alta. Laattapiste-Pukkila Oy:n tavoitteena on tarjota asiakkailleen korkealaatuisia ja kestäviä tuotteita, sekä erinomaista palvelua ja asiantuntevaa neuvontaa.

CTA

Teksti: Merja Maukonen

Seuraa Publicomedia

Publicomedia uutiskirje

PUBLICO - TOIMIALAMEDIAT

publico - mediat

HR viesti
www.hrviesti.fi

Henkilöstöosaamisen ammattilaisten media, jossa käsitellään henkilöstön kehittämiseen liittyviä ajankohtaisia asioita

publico - mediat

KITA - Kiinteistö & Taloustekniikka
www.kita.fi

KITA on korkeatasoinen kiinteistö, talotekniikka ja korjausrakentamisen asiantuntijoille suunnattu ammattimedia

publico - mediat

Prointerior
www.prointerior.fi

prointerior on arkkitehtuuriin, tilasuunnitteluun ja julkisrakentamiseen erikoistunut sitoutumaton ammattimedia

publico - mediat

Prologistiikka
www.prologistiikka.fi

prologistiikka on korkeatasoinen logistiikka-alan ammattimedia

publico - mediat

Proresto
www.proresto.fi

proresto on korkeatasoinen horeca-alan ammattimedia joka tarjoaa tietoa ja esittelee ratkaisuja ammatillisen osaamisen sekä liiketoiminnan kehittämiseen.

PUBLICO - TEOLLISUUSMEDIAT

Enertec on korkeatasoinen, monikanavainen energiateknologiaan ja vesihuoltoon keskittynyt, vesi- sähkö- ja energia-alan ammattimedia

publico - mediat

Prometalli
www.prometalli.fi

Prometalli on metalli- ja konepajateollisuuden ammattilaisille suunnattu ammattimedia

PUBLICO - INTERNATIONAL MEDIAS

Seatec - Finnish Marinetechnology is a media for professionals, all over the world, working within the marinetechnology industry

Nordicum, established in 1993, presents the leading Finnish companies and projects within Real Estate & Architecture

UUSIMMAT ARTIKKELIT

MAINOSTAJILLE

Autamme asiakkaitamme rakentamaan merkityksellisiä sisältöjä ja kohdentamaan ne oikeille päätöksentekijöille.

Toimialakohtaisesti ja mitattavasti!
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »