mainos_1090

Kalusteet ja varusteet

Kuntoutuksen, esteettömyyden ja apuvälinealan vaikuttavat ratkaisut esillä Tampereella

artikkelikuva: Kuntoutuksen, esteettömyyden ja apuvälinealan vaikuttavat ratkaisut esillä Tampereella

Apuvälinetapahtuma palaa taas Tampereelle, ja marraskuisen tapahtuman teemoina ovat erityisesti apuvälineiden vaikuttavuus ja arjen ratkaisut. Muina teemoina tänä vuonna ovat mm. hyvinvointialueiden toiminta ja uudet teknologiat.

Apuväline 2023 tarjoaa tietoa ja uutuuksia niin apuvälinealan ammattihenkilöille, päättäjille kuin apuvälineiden käyttäjille, ja ratkaisuja löytyy kaiken ikäisille. Näytteilleasettajien osastojen lisäksi messualueelle rakennetaan mm. esteettömän matkailun teemaosasto, seksuaaliterveyden teemaosasto sekä turvalliseen avustamiseen ja pyörätuolilla liikkumiseen opastava Apuvälinerata.

UUTTA: päättäjäfoorumi ja hands on -kierrokset

Torstai 9.11. on ammattilaisille suunnattu tehokas koulutuspäivä. Aamupäivän ohjelmassa on Kuntoutusseminaari, jossa pureudutaan lasten ja nuorten kuntoutuksen ratkaisuihin. Näkökulmissa korostuvat hyvinvointialueet ja uudet teknologiset ratkaisut.

Torstain iltapäivän ohjelmassa on ensimmäistä kertaa järjestettävä apuvälinealan päättäjäfoorumi. Foorumi on tarkoitettu sekä lääkinnällisen kuntoutuksen että vammaispalvelujen alan päättäjille, hankintavastaaville ja vastuuhenkilöille. Keskustelunaiheissa korostuvat hyvinvointialueiden toiminnan käynnistymisen haasteet.

Apuvälinetapahtuman runsas koulutuksellinen anti täydentyy tänä vuonna uudenlaisilla hands on -kierroksilla. Tunnin mittaisilla, maksuttomilla kierroksilla tutustutaan kolmesta viiteen eri messuosastoon, joissa saadaan oppaan johdolla henkilökohtaista tuntumaa käytännön ratkaisuihin. Kierroksille ilmoittaudutaan ennakkoon tapahtuman nettisivujen kautta.

EXPOMARK Oy

85-vuotias Invalidiliitto jakaa tunnustuspalkinnon esteettömyydestä

Invalidiliitto viettää tänä vuonna 85-vuotisjuhlavuottaan teemalla ”Yhdenvertaisena osallisena”. Juhlavuoden kunniaksi Invalidiliitto jakaa Apuvälinetapahtumassa uuden 3000 euron suuruisen Esteettömyyden edistäjä -palkinnon. Palkintosumman lahjoittaa Suomen Messusäätiö.

Kuntoutusyrittäjät ry järjestää messujen yhteydessä Kuntoutusyrittäjäpäivät 9.-10.11. teemalla ”Yhteinen kenttä, yhteiset haasteet”. Kuntoutusyrittäjät ry edistää alan toimintaa kuntien, hyvinvointialueiden, Kelan ja valtakunnan päätöksenteon tasoilla. Päivillä julkistetaan mm. Vuoden 2023 kuntoutusyrittäjä -tunnustuksen saaja.

EXPOMARK Oy

Paneelikeskustelu ja key note -puhujana Leo-Pekka Tähti

Messulavan ohjelmassa on kiinnostavia ja viihdyttäviä esityksiä. Perjantain key note -puheenvuoron esittää maailman nopein ratakelaaja Leo-Pekka Tähti. Lauantain paneelikeskustelussa puhutaan lasten apuvälineistä arjen tukena, keskustelua luotsaa Mikko Peltsi Peltola.

EXPOMARK Oy

Soveltavan liikunnan lajikokeiluja

Paralympiakomitea on mukana omalla osastollaan, ja luvassa on useita lajiesityksiä sekä mahdollisuus lajikokeiluihin. Tänä vuonna tapahtuman yhteydessä ei toteuteta perinteistä Liikuntamaata.

Yksilöllisen tuen tarpeeseen on olemassa paljon osallistumista tukevia toimintavälineitä. Niitä kuitenkin tunnetaan huonosti, tai välineitä ei saada käyttöön. Apuvälinetapahtuma onkin mainio tilaisuus tutustua tarjontaan. Kehitysvammaisten Tukiliiton Malike-toiminta tuo paikalle toimintavälineitä, joita voi kokeilla Maliken messuosaston vieressä.

Apuväline 2023 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 9.-11.11.2023. Tapahtuma esittelee apuvälinealan ja kuntoutuksen uusimmat ratkaisut apuväline-, kuntoutus- ja sote-alan ammattilaisille sekä apuvälineiden käyttäjille. Järjestäjinä ovat Expomark Oy ja Invalidiliitto yhteistyössä Näkövammaisten liiton, Sailab – MedTech Finland ry:n ja Suomen Paralympiakomitean kanssa.

Lisätietoja: apuvaline.expomark.fi

Teksti: Expomark
Kuvat: Kimmo Brandt

Seuraa Publicomedia

Publicomedia uutiskirje

PUBLICO - TOIMIALAMEDIAT

publico - mediat

HR viesti
www.hrviesti.fi

Henkilöstöosaamisen ammattilaisten media, jossa käsitellään henkilöstön kehittämiseen liittyviä ajankohtaisia asioita

publico - mediat

KITA - Kiinteistö & Taloustekniikka
www.kita.fi

KITA on korkeatasoinen kiinteistö, talotekniikka ja korjausrakentamisen asiantuntijoille suunnattu ammattimedia

publico - mediat

Prointerior
www.prointerior.fi

prointerior on arkkitehtuuriin, tilasuunnitteluun ja julkisrakentamiseen erikoistunut sitoutumaton ammattimedia

publico - mediat

Prologistiikka
www.prologistiikka.fi

prologistiikka on korkeatasoinen logistiikka-alan ammattimedia

publico - mediat

Proresto
www.proresto.fi

proresto on korkeatasoinen horeca-alan ammattimedia joka tarjoaa tietoa ja esittelee ratkaisuja ammatillisen osaamisen sekä liiketoiminnan kehittämiseen.

PUBLICO - TEOLLISUUSMEDIAT

Enertec on korkeatasoinen, monikanavainen energiateknologiaan ja vesihuoltoon keskittynyt, vesi- sähkö- ja energia-alan ammattimedia

publico - mediat

Prometalli
www.prometalli.fi

Prometalli on metalli- ja konepajateollisuuden ammattilaisille suunnattu ammattimedia

PUBLICO - INTERNATIONAL MEDIAS

Seatec - Finnish Marinetechnology is a media for professionals, all over the world, working within the marinetechnology industry

Nordicum, established in 1993, presents the leading Finnish companies and projects within Real Estate & Architecture

UUSIMMAT ARTIKKELIT

MAINOSTAJILLE

Autamme asiakkaitamme rakentamaan merkityksellisiä sisältöjä ja kohdentamaan ne oikeille päätöksentekijöille.

Toimialakohtaisesti ja mitattavasti!
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »