mainos_1046

Julkisivut
Piha-alue

Raikasta kiinteistön ilmettä huolettomilla ja kustannuksiltaan kilpailukykyisillä vinyyliaidoilla ja -julkisivuilla

artikkelikuva: Raikasta kiinteistön ilmettä huolettomilla ja kustannuksiltaan kilpailukykyisillä vinyyliaidoilla ja -julkisivuilla

Huolettomat ja helppohoitoiset vinyyliaidat ja -verhoukset parantavat asumisviihtyvyyttä ja piristävät pihan ilmettä. Lapuan Kotiasunnot Oy on erittäin tyytyväinen valitsemiinsa kestäviin vinyyliaitoihin ja harkitsee vinyyliverhouksien asennuttamista. Hankintahinnaltaan kilpailukykyiset vinyyliaidat ja -verhoukset ovat huoltovapaita, mikä tuo huomattavia kustannussäästöjä.

Lapuan suurin vuokranantaja Lapuan Kotiasunnot Oy tarjoaa vuokra-asuntoja erilaisiin elämäntilanteisiin. Rivitalo-, kerrostalo-, luhti- ja omakotitalokohteiden lisäksi tarjolla on senioriasumisen kohteita ja oppilasasuntoloita.

Kotiasunnoilla on kaikkiaan noin 800 asuntoa, ja uudiskohteita on rakenteilla ja suunnitteilla. Kotiasunnot kunnostaa monipuolisia kohteitaan suunnitelmallisesti, joten kunnostusten kustannustehokkuus ja helppous ovat tärkeitä.

Mäkirinteentiellä sijaitsevassa rivitalokohteessa uusittiin muutama vuosi sitten huoneistojen väliaidat. Kohde sijaitsee metsäisellä alueella, jossa maalatut puuaidat likaantuvat nopeasti. Tämä tuo haasteita kohteen ylläpitoon ja asumisviihtyvyyteen.

”Mäkirinteentien väliaidat lähtevät herkästi vihertämään, joten halusimme kohteeseen väliaidat, joiden pintaan siitepöly ja muu lika eivät tarttuisi”, sanoo isännöitsijä Vuokko Metsäpelto Kotiasunnoilta.

”Kartoitimme puhtaana pysyviä, helppohoitoisia, pitkäikäisiä ja hankintakustannuksiltaan kilpailukykyisiä vaihtoehtoja. Tutustuttuamme erilaisiin aitavaihtoehtoihin päädyimme asentamaan aluksi yhteen rivitaloista Vinyylitalon vinyyliaidat ”, jatkaa Kotiasuntojen toimitusjohtaja Jussi Voutilainen.

Vuonna 2009 perustettu Vinyylitalo tarjoaa säänkestäviä ja huoltovapaita vinyyliaitoja, vinyyliverhouksia ja terassikaiteita sekä asennuspalvelua. Kauhajoella sijaitseva Vinyylitalo on alansa markkinajohtaja. Vinyylitalolla on yhteistyökumppaneita eri puolilla Suomea, joten tuotteet ja asennuspalvelu ovat saatavilla koko maassa.

Vinyylin suosio kasvaa jatkuvasti, ja käyttäjät ovat tyytyväisiä vinyyliin sekä aita- että julkisivumateriaalina. Elementtiasenteinen vinyyliaita on puuaitaan verrattuna mallista riippuen melko samanhintainen tai jopa edullisempi vaihtoehto, ja vinyyli on puuaitaa hieman edullisempi myös asennuskustannuksiltaan. Vinyyliaidan ja -verhouksen elinkaaren aikaiset kustannukset ovat selvästi puuaitaa ja -julkisivua matalammat, sillä vinyyli ei tarvitse huoltomaalausta.

Katso video: Saara ja Tino kertovat, mitä mieltä he ovat uudesta aidastaan.

CTA

Siistit ja kauniit aidat kohentavat kiinteistön viihtyisyyttä

Mäkirinteentien kohteeseen asennettiin ensimmäiset vinyyliaidat terassien rakentamisen yhteydessä. Kotiasuntojen rakennustyöntekijä asensi aidat Vinyylitalon asennusohjeiden ja -videoiden avulla. Näin aitamateriaali ja asennettavuus tulivat tutuiksi.

”Halusimme nähdä, miten vinyyliaidat soveltuvat tarpeisiimme ja kestävät talvea ennen isomman tilauksen tekemistä”, sanoo Voutilainen.

”Olimme kaikin puolin tyytyväisiä vinyyliaitoihin, joten seuraavana kesänä tilasimme Vinyylitalolta vinyyliaidat ja asennuspalvelun kohteen muihinkin taloihin sekä Niilontiellä sijaitsevaan kohteeseemme”, Metsäpelto kertoo.

Uusitut aidat raikastivat molempien kohteiden yleisilmeen. Vinyyliaidat näyttävät vastamaalatulta puulta, mutta ne ovat puuaitoja kestävämpiä. Huolloksi riittää aidan pesu tarvittaessa, joten kilpailukykyisen hankintahinnan lisäksi vinyyliaidan elinkaaren aikaiset huoltokustannukset ovat vähäiset.

”Vinyylitalon valikoimasta löytyi helposti kohteisiimme sopivat mallit. Aidat ovat kestäneet hyvin Suomen vaihtelevia sääolosuhteita. Yhtenäiset, siistit, valkoiset aidat antavat kohteista hyvän vaikutelman”, sanoo Metsäpelto.

Aitoja voi myös korjata helposti. Mikäli aitaelementti tai elementin osa vaurioituu esimerkiksi leikin tiimellyksessä, voi osia tai koko elementin vaihtaa. Kaikkia rakenteita on saatavilla varaosina.

Vinyylitalo Oy

Vinyyliaita on monipuolinen ja kilpailukykyinen ratkaisu

Vinyylitalon maahantuomista aita- ja julkisivuelementeistä on pitkän ajan käyttökokemuksia Suomen lisäksi muun muassa Kanadassa ja Pohjois-Amerikassa, joiden sääolosuhteet ovat samankaltaiset kuin Suomessa. Suomessa vanhimmat kohteet on asennettu jo vuosikymmeniä sitten.

Vinyylituotteiden tuotekehityksessä on huomioitu niin pohjoisen talven ankarat olosuhteet kuin kesäkauden UV-säteily. Vinyyli kestää pakkasta ja lumikuormaa, eikä läpivärjätty vinyyli haalistu auringonvalon vaikutuksesta.

Vinyylitalon vinyyliaidoilla on 25 vuoden takuu. Pitkän käyttöiän ansiosta aidat ovat ympäristöystävällinen valinta. Vinyyliaidat sopivat väli-, terassi-, piha- ja näkösuoja-aidoiksi, ja aitaelementtejä on saatavilla erikorkuisina ja -levyisinä.

Kokonaisuutena vinyyliaidat ovat erittäin kilpailukykyinen ratkaisu ja aidat ovat ehdottomasti hintansa väärti. Käyttökokemustemme perusteella hankimme erittäin todennäköisesti jatkossakin kohteisiimme Vinyylitalon vinyyliaidat”, Voutilainen sanoo.

Vinyylitalo Oy
Uuden väliaidan edessä (vas.) Vinyylitalo Oy:n toimitusjohtaja Jukka Toivola, Lapuan Kotiasuntojen isännöitsijä Vuokko Metsäpelto sekä toimitusjohtaja Jussi Voutilainen.

Asennuspalvelu helpottaa asiakkaan arkea

Kotiasunnot tilasi Mäkirinteentien ja Niilontien kohteisiin asennuspalvelun Vinyylitalolta. Asennuspalvelu tuo helppoutta ja joustavuutta asiakkaalle. Vinyylitalo huolehtii sekä aitaelementtien kuljettamisesta kohteisiin että asennustöistä.

”Asennukseen pitää resursoida työvoimaa, joten asennuspalvelu oli meille kustannustehokkain ratkaisu. Tuotteet ja asentaja saapuivat samanaikaisesti, ja asennus sujui ammattilaiselta nopeasti”, Voutilainen sanoo.

”Yhteydenpito Vinyylitalon kanssa oli sujuvaa ja tieto asennuksen ajankohdasta tuli meille hyvissä ajoin. Aikataulu ja suunnittelu sujuivat jouhevasti, ja ehdimme hyvin hoitaa urakoitsijamme kanssa vanhojen aitojen purkamisen sekä tarvittavat maanmuokkaustyöt”, kertoo Metsäpelto.

Vinyylitalo panostaa laadukkaisiin tuotteisiin ja toimintaan sekä asiakassuhteiden ylläpitämiseen. Vinyylitalo haluaa aidosti auttaa asiakasta. Metsäpelto kiittelee asennuksen jälkeen jatkunutta yhteydenpitoa.

”Vinyylitalo seisoo tuotteensa takana ja on kiinnostunut tuotteidensa käyttökokemuksista sekä asiakkaistaan myös tilauksen ja asennuksen jälkeen”, Metsäpelto sanoo.

Vinyyliverhoilu kestää vuosikymmeniä

Kotiasunnoilla ollaan kiinnostuneita Vinyylitalon vinyyliverhoilusta, joka kestää edustavana vuosikymmeniä. Vinyylitalon vinyyliverhouksilla on 50 vuoden takuu. Vinyyliverhouksen voi asentaa itse tai hankkia asennuspalvelun.

Elävän pintakuviointinsa ansiosta vinyyliverhous näyttää puuverhoukselta. Vinyyli ei kärsi kosteudesta ja suojaa rakennusta kosteudelta ja tuulelta. Vinyyliverhoiluja on saatavilla useissa sävyissä tummasta vaaleaan.

”Vinyyliverhoilu on kiinnostava vaihtoehto sekä uudiskohteisiin että uutta ulkoverhousta kaipaaviin kohteisiin”, Voutilainen sanoo.

Vinyylitalon huoltovapaa ulkoverhous on asennettu jo useisiin rivitalo- ja kerrostalokohteisiin eri puolilla Suomea. Myös tiili- ja betonielementtirakennuksissa on usein puuosia, kuten päätykolmiot, ikkunoiden ylä- ja alaosat sekä muita tehosteita. Näiden korvaaminen huoltovapaalla vinyylivaihtoehdolla on suosittua ja kustannustehokasta.

Lisätietoja:
www.vinyylitalo.fi
www.vinyyliaidat.fi

Teksti: Merja Maukonen

Seuraa Publicomedia

Publicomedia uutiskirje

PUBLICO - TOIMIALAMEDIAT

publico - mediat

HR viesti
www.hrviesti.fi

Henkilöstöosaamisen ammattilaisten media, jossa käsitellään henkilöstön kehittämiseen liittyviä ajankohtaisia asioita

publico - mediat

KITA - Kiinteistö & Taloustekniikka
www.kita.fi

KITA on korkeatasoinen kiinteistö, talotekniikka ja korjausrakentamisen asiantuntijoille suunnattu ammattimedia

publico - mediat

Prointerior
www.prointerior.fi

prointerior on arkkitehtuuriin, tilasuunnitteluun ja julkisrakentamiseen erikoistunut sitoutumaton ammattimedia

publico - mediat

Prologistiikka
www.prologistiikka.fi

prologistiikka on korkeatasoinen logistiikka-alan ammattimedia

publico - mediat

Proresto
www.proresto.fi

proresto on korkeatasoinen horeca-alan ammattimedia joka tarjoaa tietoa ja esittelee ratkaisuja ammatillisen osaamisen sekä liiketoiminnan kehittämiseen.

PUBLICO - TEOLLISUUSMEDIAT

Enertec on korkeatasoinen, monikanavainen energiateknologiaan ja vesihuoltoon keskittynyt, vesi- sähkö- ja energia-alan ammattimedia

publico - mediat

Prometalli
www.prometalli.fi

Prometalli on metalli- ja konepajateollisuuden ammattilaisille suunnattu ammattimedia

PUBLICO - INTERNATIONAL MEDIAS

Seatec - Finnish Marinetechnology is a media for professionals, all over the world, working within the marinetechnology industry

Nordicum, established in 1993, presents the leading Finnish companies and projects within Real Estate & Architecture

UUSIMMAT ARTIKKELIT

MAINOSTAJILLE

Autamme asiakkaitamme rakentamaan merkityksellisiä sisältöjä ja kohdentamaan ne oikeille päätöksentekijöille.

Toimialakohtaisesti ja mitattavasti!
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »